5 onmisbare items voor het najaar

Ik schreef al eerder een blog over de trends die ik gespot had op de Modefabriek voor dit najaar. Een aantal trends die ik helemaal te gek vind en die zeker in mijn kledingkast belanden, maar er zijn ook trends waar ik helemaal niks mee heb en waarschijnlijk ook niet ga hebben. Vanuit deze trends heb ik 5 onmisbare items gevonden voor het najaar, die ik graag met jullie deel.

5 onmisbare items voor het najaar

Eén van de trends die ik heb besproken is de trend van de ruches en de franjes. Dit is een trend die ik kan waarderen. Ik hou van ruches, heb al meerdere items hiermee in mijn kast hangen en ik vind dat dan ook zeker passen bij de 5 onmisbare items voor het najaar. In de webwinkel van Bomont vond ik bijvoorbeeld dit toffe okergele shirt (helemaal herfst!) met niet te opvallende ruches aan de mouwen. Leuk!

Shirts met opvallende teksten

Een andere trend, die ik nog niet besproken had, is die van de opvallende, felgekleurde shirts met teksten of hashtags erop. Met een oversized vest (ook een trend) op een broek ben je helemaal hip met deze items. Een musthave voor in je kast dus. Ik vind deze van Zoso dameskleding erg leuk. Rood staat mij ook goed en de combinatie met zwarte broek en zwart vest zie ik al helemaal voor me.

Dierenprints

Een trend die vroeger nogal ordinair werd gevonden, maar tegenwoordig helemaal in is, zijn de dierenprints. Dit is zo’n trend die ik ben gaan waarderen, want in het begin vond ik het niks. Je ziet het nu steeds meer en ik vind het dus ook iets wat in je kast moet liggen. Deze blouse is daar een goed voorbeeld van: leuk op een zwarte spijkerbroek bijvoorbeeld!

Meer ruches

Naast ruches op blouses en shirts vind je ze ook in rokjes. Ik draag heel graag rokjes, dat vind ik vrouwelijk staan. Voor mij zijn rokjes met ruches dus ook echt een onderdeel van de 5 onmisbare items voor het najaar, en dan natuurlijk niet in de vrolijke pastelkleurtjes, maar meer in de okergele en bruine najaarstinten of zwart met rood, zoals hier onder. Het rode shirt van hierboven zou er ook perfect op passen.

Jurken

Tot slot: geen najaar zonder mooie effen jurk. En jawel, ook hier komen de ruches weer terug. Zo’n jurk combineer je met een mooie sjaal in najaarstinten, of een toffe ketting, panty en laarsjes.

Welk item wil jij wel in je kast hebben?

Vorig artikelHet wordt weer tijd voor warme dekens en plaids
Volgend artikelItaliaanse druivencake
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in