Albelli

albelli splash-vierkant-openKijk, straks gaan we massaal op vakantie en schieten we onze SD-kaartjes vol foto’s. Thuis zoeken we ze uit en dan komt er een mapje met “the best of…” Tenminste, zo gaat dat hier dus. En dan maken we er een album van. Digitaal natuurlijk. Via zo’n online foto-album website. Zoals bijvoorbeeld Albelli. Goeie site. Even een programmaatje downloaden en je kunt zo aan de slag. Het is heel handig in het gebruik, je hoeft er echt niet veel voor van computers te weten. En met mooi resultaat.

Lees ook: Werk aan de muur, vakantiefoto’s aan de muur

Albelli fotoalbum

Ik ben druk bezig met de foto’s van onze laatste vakantie. Er zijn trouwens verschillende verwerkingsmogelijkheden. Naast fotoalbums kun je ook kiezen voor een hippe kalender of agenda met je eigen plaatjes. Helemaal leuk! Zo kun je ook echt iets met je vakantiefoto’s doen en er nog lang van genieten. Ik kan dus iedereen aanraden om na de vakantie meteen een album via Albelli te maken. 

Albelli fotoalbum

Vorig artikelGroeiOp
Volgend artikelPetra Boase, een Engelse ontwerpster
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik ben eigenlijk wel benieuwd welke vakantiefoto’s gewonnen hebben?
    Ik neem tenminste aan dat er geselecteerd is op de beste/leukste foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in