Albelli

splash-vierkant-openKijk, straks gaan we massaal op vakantie en schieten we onze SD-kaartjes vol foto’s. Thuis zoeken we ze uit en dan komt er een mapje met “the best of…” Tenminste, zo gaat dat hier dus. En dan maken we er een album van. Digitaal natuurlijk. Via zo’n online foto-album website. Zoals bijvoorbeeld Albelli. Goeie site. Even een programmaatje downloaden en je kunt zo aan de slag. Het is heel handig in het gebruik, je hoeft er echt niet veel voor van computers te weten. En met mooi resultaat. Ik ben druk bezig met de foto’s van onze Portugal vakantie. Er zijn trouwens verschillende verwerkingsmogelijkheden. Naast fotoalbums kun je ook kiezen voor een hippe kalender of agenda met je eigen plaatjes. Helemaal leuk!

Hip & Hot mag namens Albelli 2 waardebonnen van 25 euro weggeven. Stuur hiervoor jouw mooiste vakantiefoto naar contact en wie weet kun jij straks gratis je vakantiefoto’s in een prachtig album verwerken! Deze actie loopt tot 30 juli 2009.

strand4

Vorig artikelGroeiOp
Volgend artikelCo & Co
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Ik ben eigenlijk wel benieuwd welke vakantiefoto’s gewonnen hebben?
    Ik neem tenminste aan dat er geselecteerd is op de beste/leukste foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in