GroeiOp

3-groeiop-boekjesIedereen kent het wel, dat groeiboekje dat je krijgt als je kindje geboren is. Dat boekje dat je meeneemt naar het consultatiebureau. Ik vond het nooit zo heel praktisch ingedeeld en heel toevallig werd ik daar een keer over geïnterviewd op het consultatiebureau. En laten ze nu naar mijn feedback (en vast ook die van anderen) geluisterd hebben! Het groeiboekje is superhip en superhandig geworden en heet nu GroeiOp! Alle belangrijke informatie over je kindje, zoals het gewicht, lengte, hoofdomtrek en de mijlpalen staat bij elkaar voorin, zodat je het makkelijk kunt opzoeken. De rest van het boekje staat boordevol met informatie over de eerste jaren met je kindje. Wat ik een heel handige toevoeging vind: je krijgt nu een inlogcode waarmee je online alles over je kindje kunt bijhouden! Een groeigrafiek, een dagboek, je kunt foto’s uploaden, echt heel erg leuk. Ik heb meteen zo’n boekje besteld en ben voor mijn dochter aan de slag gegaan. Zag ik ook nog eens dat er een forum is, waar je ervaringen met andere mama’s kunt uitwisselen. Heel fijn! Naast het vernieuwde groeiboekje, zijn er ook 2 andere boekjes ontwikkeld, namelijk het boekje Borstvoeding en het boekje Zwanger & kraamtijd. Ik heb deze boekjes mogen inzien, en ze zijn heel volledig. Ook hier weer de mogelijkheid om online je gegevens bij te houden, over je zwangerschap. Het boekje over de borstvoeding is een absolute must als je van plan bent borstvoeding te gaan geven. Alles wat op je pad kan komen, van leuke tot minder leuke dingen op het gebied van borstvoeding, staat er in. Heel zinvol dus om te bestellen, en het mooie is dat je geen grote bedragen meer hoeft uit te geven aan andere boeken over borstvoeding of zwangerschap. Als doorgewinterde langvoedster durf ik te beoordelen dat dit boekje helemaal compleet is om de borstvoedingsperiode tot een succes te maken. Meer weten? Kijk op de website van GroeiOp!

groeiop-website

Wil je zo’n boekje winnen? Dat kan! GroeiOp verloot van alle 3 de boekjes 5 exemplaren. Laat via dit formulier weten welke bekende Nederlander een column schrijft op de website www.groeiop.nl, en wie weet hoor jij straks bij de gelukkige winnaars! Geef ook even door welk boekje jij het liefste zou ontvangen: GroeiOp 0-4 jaar, Zwanger & Kraamtijd of Borstvoeding. Deze actie loopt tot 29 juli 2009.

zk-binnenkant

Vorig artikelOdd & Woolly
Volgend artikelAlbelli
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here