Your day in a frame

Hebben jullie in het afgelopen nummer van Hip & Hot magazine al die onwijs leuke illustratie van Design by Elja al gezien? Jazeker, die kikker, die als je kust transformeert in een heuse Maxima! Een knipoog naar afgelopen prinsjesdag. Mocht je geen iPad hebben, je kunt de illustratie ook op haar website vinden. Elja weet met haar illustraties voor “your day in a frame” op een briljante en humoristische manier leuke momenten te vangen. Ik ben elke dag weer benieuwd wat ze heeft getekend en welke leuke quotes ze er bij vermeld. Daarom volg ik haar o.a. op Pinterest, dan mis ik er niets van! Elja maakt ook tekeningen in opdracht. Zoals bijvoorbeeld voor Hip & Hot magazine, maar ook voor je website, je blog, voor in je plakboek of voor aan de muur. Zo geef je een heel bijzonder cadeau voor een verjaardag, of laat je een tekening maken voor je zoon of dochter bij een leuke mijlpaal. Er is vanalles te verzinnen. En de illustraties zijn heel betaalbaar, waardoor het echt voor iedereen is!

Namens Yourdayinaframe mogen wij 1 illustratie weggeven! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Geef via dit formulier door wat Maxima deed op Prinsjesdag (het antwoord vind je of via de site van Yourdayinaframe of in het laatste nummer van Hip & Hot magazine)

Ook mogen we een korting van maarliefst 20% weggeven bij je bestelling. Geef hiervoor de code hipenhot12 door.

Vorig artikelColorMeSocks
Volgend artikelAndré Kuipers Expeditie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in