De Roestvrijstalen drinkfles

Wij zijn in huize Hip & Hot niet mega-groen, maar als we kunnen kiezen voor de eco-variant dan doen we dat graag. Zo kopen wij nauwelijks plastic flessen en als ik voor een van mijn bedrijfjes tasjes bestel doe ik dat niet in plastic. Zonde voor het milieu. Mijn dochter drinkt soms uit pakjes, die hebben natuurlijk nog wel een plastic rietje en ze geven hoe dan ook afval. Thuis hebben we gelukkig glazen, wel zo makkelijk èn goed voor de natuur. Over een half jaartje gaat ze naar school. En ja, dan moet ook drinken mee. Nu ontdekte ik de website Roestvrijstalendrinkfles.nl. Hier vind je rvs drinkflessen in allerlei hippe motiefjes en verschillende formaten. Heel handig voor als je binnenkort op vakantie gaat. Geef ieder gezinslid een eigen fles gevuld met drinken. Naast leuk, ook handig en goed voor het milieu. Maar dus ook handig voor de kindjes om mee te nemen naar school. Ze hebben zelfs babyflessen, van Organickidz. Met hele hippe motiefjes, daar wil je baby op zeker wel mee gezien worden! De flessen kunnen trouwens in de vaatwasser, wel zo handig.

Wil je nog snel even deze milieuvriendelijke, hippe en vooral heel handige drinkflessen aanschaffen voor je op vakantie gaat? Of misschien alvast voor je kinderen weer naar school moeten? Dat kan via Hip & Hot met 20% korting! Geef bij je bestelling in het opmerkingenveld in dat je via onze site komt, en dan wordt de korting met je verrekend door Roestvrijstalendrinkfles.nl.

Vorig artikelDUSHI Like You
Volgend artikelZiezoo! Kinderlifestyle & Design
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Leuke site dit!
    Ik vroeg me af of je ook de rvs kinderflesjes van TapnGo kent?
    Die kun je heel leuk versieren met de naam van je kind en met dierenstickers. Hier zie je hoe dat er uit ziet. Echt hip en hot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in