Papaya! Art kalender

Oooo door-Noor heeft weer een schat aan Papaya! Art artikelen op de kop weten te tikken! Wat een pareltjes, die mòet je gewoon hebben. Waterflessen, ansichtkaarten, kunst, tassen, notitieboekjes, kalenders, echt super vrolijk en een heel bijzondere stijl. Dit is “indezakvansinterklaas” of “onderdekerstboom” materiaal! Wat is er nou fijner dan een waterfles uit je tas pakken waar je helemaal vrolijk van wordt? Je notities opschrijven in een boekje wat zo mooi is dat je het voor altijd wilt bewaren? Of gewoon het nieuwe jaar in gaan wetende dat je elke dag kunt genieten van het prachtige Papaya! Art Design op je kalender? Ik zeg: Papaya! Art wordt het helemaal in 2011.

Door-Noor stelt voor de winactie zo’n prachtige kalender van Papaya! Art beschikbaar. Daarvoor moet je via dit formulier het antwoord laten weten op de volgende vraag:  Hoeveel ontwerpen bevat de Papaya! Art weekplanner? Wie weet ga jij wel helemaal blij het nieuwe jaar in me deze hippe kalender! Deze actie loopt tot 4 december 2010.

Vorig artikelZandloperhorloge
Volgend artikelGaaf!hergebruik
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in