Op avontuur met Uki

Sommige ouders hebben liever niet dat de TV te vaak aanstaat overdag, maar ik moet zeggen dat het hier thuis toch wel gebeurd. Zeker mijn jongste, vind het heerlijk als hij uit school komt om even op de bank te hangen met de TV aan. Dat is voor hem een rust momentje. Maar dan moet je natuurlijk niet een programma aanzetten met allemaal drukke geluiden en beelden, want dan is het rust momentje snel over. Toen ik vorige week de DVD van Uki aan had gezet zag ik meteen dat dit een een goede DVD was voor mijn drukke mannetje. Uki is een schattig geel figuurtje wat samen met zijn vriendjes op avontuur gaat. De serie is dagelijks te zien bij Telekids op RTL, maar is ook op DVD verkrijgbaar. Afgelopen voorjaar kwamen de eerste twee DVD’s van Uki uit en inmiddels zijn ook deel drie en vier uitgekomen. Iedere aflevering duurt ongeveer 5 minuten en is echt afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters. De rustige muziek en heldere kleuren zullen je kleintje zeker aanspreken. Ik heb er gezellig samen met mijn jongste naar gekeken en ik vind het zeker een aanrader.

Ben je ook benieuwd naar de avonturen van Uki, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag en maak kans op een DVD en bellenblaas van Uki: Wat voor dier is het blauwe vriendje van Uki? Deze actie loopt tot 2 december 2011.

Vorig artikelCharlie Choe Sleepwear
Volgend artikelCeLaVi
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in