Baba Babywear

shirtbabaIk weet haast wel zeker dat er nog niet veel mensen zijn die Baba Babywear kennen. En dat is zonde, want dit nieuwe Belgische baby- en kinderkledingmerk is betaalbaar en hip! Ik viel voor het ubercute Chinese kleedje. Het zit mijn dochter als gegoten, en het is zulk lekker materiaal. Alle kleding is gemaakt van biologisch katoen. De collectie bestaat uit 8 modellen, 6 kleuren, 2 overall prints en een printstudio met leuke prints van Saar de Buysere. Het Chinese kleedje van Baba Babywear kost maar €12,50, das toch geen geld voor zo’n leuk tuniekje? Broekjes en shirtjes zijn er al voor minder dan 9 euro. En de kwaliteit is echt mooi, ook na het wassen. De wikkeltruitjes zijn heel schattig en de bodysuits… leuk model, lekker voor de winterbaby’s. Ik ga hier zeker vaker komen, en de Hip & Hot lezers vast ook!

Lees ook: Herfstproof kinderkleding

baby babywear

Baba Babywear

Inmiddels is Baba Babywear een gevestigd merk wat al jaren meegaat. Ik ben na al die jaren nog steeds fan! Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook kleding tot 14 jaar èn af en toe iets voor volwassenen. Zoals bijvoorbeeld heerlijke truien voor dames. Echt van die lekkere herfst- en wintertruien. Waar je in kunt wegzinken op de bank. Of die je aantrekt als je naar het bos gaat. 

Sterre chinees kleedje

Vorig artikelMassagebonbons
Volgend artikelMadeliefke
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in