Madeliefke

hartjeGezegend met een mooie kop met lange haren, fröbel ik de leukste staartjes en vlechtjes in mijn dochters haar. Dat vindt ze niet altijd even prettig trouwens, maar ze went er aan. Wat ze wel heel leuk vindt, is het uitzoeken van speldjes, elastiekjes en haarbanden voor haar haartjes. Of in de winkel, maar ook via internet. Bijvoorbeeld bij Madeliefke.  Want Madeliefke haakt er op los. Leuke haarspulletjes, sleutelhanger, applicaties, speenkoorden, mobielhoesjes, sieraden en nog veel meer. Allemaal heel leuke dingen. Ik vind bijvoorbeeld het rood-met-witte-stippen thema geweldig! Of de Matroeskja-applicaties. Koop een goedkoop shirtje bij de HEMA, naai zo’n leuke applicatie er op en je hebt een superhip shirtje.

martroesjka

Tot slot wil ik ook graag dat schattige gehaakte girafje nog even laten zien. Ik kreeg er een sleutelhanger van, en daar hangt nu onze reservesleutel aan. Heel hip! Wil je ook zo’n giraf-sleutelhanger? Doe dan mee met de winactie, we verloten er 5! Beantwoord daarvoor deze vraag: Uit hoeveel kleuren en welke kleuren kon je kiezen om een bloemetje te laten maken toen Madeliefke in 2005 begon? Het antwoord vul je natuurlijk weer in op dit formulier. Deze actie loopt tot 29 september 2009.

giraf

Vorig artikelKoekepeertje
Volgend artikelKnuffel ShirtS
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

 1. Ik wilde even bedankten voor het girafje wat ik gewonnen heb.
  Dankjewel Hip en Hot.
  Dankjewel Madeliefke.
  HIj gaat dagelijks met ons mee, hangend aan mijn portemonnee !

  Groetjes
  Fanny

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in