Madeliefke

hartjeGezegend met een mooie kop met lange haren, fröbel ik de leukste staartjes en vlechtjes in mijn dochters haar. Dat vindt ze niet altijd even prettig trouwens, maar ze went er aan. Wat ze wel heel leuk vindt, is het uitzoeken van speldjes, elastiekjes en haarbanden voor haar haartjes. Of in de winkel, maar ook via internet. Bijvoorbeeld bij Madeliefke.  Want Madeliefke haakt er op los.

Madeliefke

Leuke haarspulletjes, sleutelhanger, applicaties, speenkoorden, mobielhoesjes, sieraden en nog veel meer. Allemaal heel leuke dingen. Ik vind bijvoorbeeld het rood-met-witte-stippen thema geweldig! Of de Matroeskja-applicaties. Koop een goedkoop shirtje bij de HEMA, naai zo’n leuke applicatie er op en je hebt een superhip shirtje. Helaas is Madeliefje in 2019 gestopt, maar ze sluit niet uit dat ze ooit nog weer begint. Dus wie weet!

Madeliefke martroesjka

Vorig artikelBaba Babywear
Volgend artikelLittle Tulip
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

 1. Ik wilde even bedankten voor het girafje wat ik gewonnen heb.
  Dankjewel Hip en Hot.
  Dankjewel Madeliefke.
  HIj gaat dagelijks met ons mee, hangend aan mijn portemonnee !

  Groetjes
  Fanny

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in