Babyshopping bij Mevrouw Schaap: mijn top 10

mevrouw-schaap-kraamcadeausHet is best gek om me ineens weer in het babyspul te kunnen verdiepen. Lange tijd was dat uit beeld en ik had ook niet verwacht nog een keer terug te gaan naar deze periode. Maar wat kun je heerlijk blij worden van al dat kleine spul! Nog één keertje minikleertjes in de was, nog één keer babyhandigheidjes. Heerlijk.

Mevrouw Schaap is een webwinkel die ik al een poosje ken. Ik shop er graag, want ze heeft een uitgebreid assortiment. Ik had al best veel weggedaan, dus struin ik nu weer vele webwinkels af. Het lijkt me leuk om een paar van deze webwinkels in de spotlight te zetten door een top 10 te maken van mijn favorieten producten.

1. Mijn kinderen pakken helaas nooit spenen, maar zouden ze dat wel doen, dan had ik deze speedknuffel van het merk Timboo op zeker als eerste gekocht. Zo’n lollig ding, en lekker fel van kleur. Zal baby’s zeker aanspreken.

speenknuffel

2. Ik ben niet direct een enorme fan van inbakeren, maar als lekker grote hydrofielluier of afdroogdoek vind ik de doeken van Anais Anais fantastisch! De gezellige printjes maken het helemaal een feest. Beter dan die gewone witte dingen die ik 8 jaar geleden voor de eerste kocht.

inbakerdoeken

3. Een warmteknuffel is heerlijk voor je kindje in het bedje. Tegen buikkrampjes, maar ook gewoon fijn om het bedje te verwarmen. Bijna net zo warm als mama, al kan aan moederwarmte natuurlijk geen enkel product tippen. Toch een fijn alternatief!

warmte knuffel

4. Dit leuke product kwam ik al tegen op de Kleine Fabriek, en Mevrouw Schaap nam het op in haar assortiment. Ik heb namelijk niet echt een handig babybadje, dus ik neem de baby straks mee onder de douche. Maar dat is glibberig. Daarom is deze handige Baby Shower Glove ontwikkeld. Je schuift ‘m over je arm en zo glijdt de baby niet makkelijk weg. Voelt een stuk veiliger. Briljant toch?

baby shower glove

5. Ik blijf fan van geel, en met de nieuwe baby op komst, waarvan ik het geslacht nog even geheim houd, is geel een prima, neutrale kleur. Je ziet het bovendien steeds vaker en het pas perfect bij kindjes die geboren worden in de lente of zomer. Lekker vrolijk! Deze wiegdeken van Fabuleus Goose vind ik erg mooi!

gele wiegdeken

6. In de categorie handig presenteer ik deze draagbare kinderstoel van het merk Tuc Tuc. Je neemt ‘m mee als tas en hebt overal en altijd een stoel voor je baby bij de hand. Tuc Tuc heeft bovendien leuke printjes!

tuc tuc draagbare kinderstoel

7. Ook handig, maar dan voor aan de kinderwagen of buggy, zijn deze leuke buggytasjes van 3Sprouts. Sowieso een leuk merk, we hebben er al opbergmanden van. Maar dit is superhandig! Alle belangrijke dingen meteen binnen handbereik.

buggy bakje

 

8. Aan commodemandjes deed ik bij de eerste 2 kinderen nog niet, maar inmiddels heb ik de handigheid ervan ontdekt.

commodemandje

9. Chewerlry, ik schreef er al eerder over. Deze kettingen zijn speciaal gemaakt voor baby’s om mee te spelen. Omdat ze geheel gifvrij zijn, is het ook niet erg als ze in de mond gaan. Er kan niks afbreken, er zijn geen scherpe randjes en dus kan er niets mis gaan. Deze mintgroene vind ik prachtig voor het voorjaar!

chewelry mint

10. Wie zwanger is of net bevallen mag gewoon goed voor zichzelf zorgen. Een heerlijk kopje thee hoort daarbij. Van deze bus word ik reuze vrolijk, en de thee lijk me heerlijk! Op mijn lijstje!

thee mama

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelKindvriendelijke camping tip in de Dordogne: Place de la Famille
Volgend artikelMamalicious introduceert Minimize!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in