Mamalicious introduceert Minimize!

Minimize1 Als zwangere moeder heb ik me weer laten gaan bij de collectie van het Deense Mamalicious. Leuke, hippe positie- en voedingskleding van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. En wat heeft het moederbedrijf Bestseller me blij gemaakt: ze introduceren een complete baby- en peuterlijn! Deze schattige collectie hebben ze Minimize genoemd en is in de maten newborn tot en met jongens en meisjes van drie jaar.

Eenvoudig, high- end en hoogwaardig
De Scandinavische stijl van Mamalicious wordt doorgevoerd in deze lijn. Niet gek, want aan de fundering van Minimize staat hetzelfde team van modebewuste moeders die eerder hadden samengewerkt voor Mamalicious. Het kleurenpalet van Minimize bestaat uit rustige kleuren, zoals blauw, aqua, mintgroen, crème en grijs. Wat vind je nog meer in de collectie? Fijne stoffen, borduurwerk en subtiele prints zorgen dat collectie opvalt zonder schreeuwerig of juist weer saai te zijn. De individuele items zijn onderling goed te combineren. Qua prijs ligt het gelijk aan het andere baby- en kindermerk van Bestseller: Name It. “De moeders zijn onze doelgroep”, aldus Anna Have, Minimize-designer. “Zij beslissen nog steeds wat de kinderen dragen. Comfort staat bovenaan het lijstje, maar look is ook belangrijk. We gaan voor een eenvoudige, high- end en hoogwaardige uitstraling binnen een Scandinavisch kader met een vleugje van de Franse kindermode.”

In Nederland
De eerste collectie van Minimize wordt deze maand uitgeleverd. In Nederland wordt de lijn vooralsnog verkocht bij een geselecteerd aantal (online) retailers. De exacte verkooppunten zijn nog niet bekend.

Ik ben reuze enthousiast. Wat vind jij ervan?

Minimize3

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelBabyshopping bij Mevrouw Schaap: mijn top 10
Volgend artikelGeiten versus koeien
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in