Kerstmuts met naam

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de kerstboom, of gewoon om voor die tijd al te geven? Dan moet je even een kijkje gaan nemen bij Obaby. Daar hebben ze nu hele leuke kerstmutsen waar de naam van je kindje op gedrukt kan worden. Voor slechts 4,95 euro heb je al zo’n leuke kerstmuts. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, voor kindjes t/m 3 jaar en ook eentje voor de oudere kindjes. Niet alleen voor bedrukte kerstmutsen kun je bij Obaby terecht, want voor overige bedrukte kleding, zoals shirtjes en rompertjes ben je bij Obaby ook aan het juiste adres.

Als je bij Obaby een kerstmuts besteld krijg je er gratis een sticker bij van dezelfde naam als op de muts. Zo’n sticker kun je bijvoorbeeld op een deur plakken. Erg leuk voor de slaapkamer van je kindje. Wil je graag de sticker ontvangen bij je bestelling gebruik dan de actiecode hipenhot2012 bij de opmerkingen van de bestelpagina.

Vorig artikelKussen en Zo!
Volgend artikelHippe Knipjes Ansichtkaarten
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in