40 vrouwen van 40

Het duurt nog even, gelukkig. Ik word binnenkort pas 34. Mijn wederhelft moet er echter al wel bijna aan geloven. Hij bereikt volgend jaar de volwassen leeftijd van 40. Toch een soort drempel. Moet je je daar op voorbereiden? Is er een wezenlijk verschil met de jaren in de 30? Begint je leven pas op je 40ste, of begint je leven juist voorbij te gaan? Hoe ervaar je dat, 40 zijn? Veertig bekende en minder bekende vrouwen vertelden hun verhaal in het boekje 40 vrouwen van 40, geschreven door de Petra Koeleman, auteur van het leuke kinderboekje Bijt-ie in je bil! waar ik al eerder over vertelde. Met prachtige foto’s van Dik Nicolai. Stuk voor stuk inspirerende verhalen van inspirerende en energieke vrouwen. Dat rimpeltje hier en daar boeit ze niet, wijsheid komt met de jaren tenslotte. Veertig worden is een feest! Ze zijn juist in de bloei van hun leven. Een leuk boekje voor de verjaardag van een vrouw die 40 wordt of pas geworden is. Maar ook een superleuk boekje voor de vakantie! Koop het voor jezelf, of geef het je vrouw cadeau (heren!), want het is ideaal leesvoer voor op het balkon van je appartement, op het strand of voor de tent met een roseetje deze zomer.

Hip & Hot mag 5 exemplaren van dit boekje 40 vrouwen van 40 weggeven namens Petra Koelman, de schrijfster van het boekje. Het enige dat je hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: Van Petra Koeleman verscheen vorig jaar het prentenboekje bijt-ie in je bil! In september dit jaar komt uitgeverij Gottmer met de 3e druk van dit boekje voor kinderen van 0- 4 jaar. Hoe groot is deze oplage? Het antwoord geef je door via dit formulier en wie weet kun jij dit leuke boekje straks meenemen op vakantie!

Vorig artikelPablosky schoentjes
Volgend artikelKippetje Tok
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in