Zomerjurkjes van Esprit shopreview

kokerjurk met print espritHet duurt niet lang meer voor we op vakantie gaan. Ik zat toevallig van de week weer eens in mijn kledingkast te kijken. Nu heb ik absoluut niet te klagen over de hoeveelheid zomerjurkjes die daar hangen hoor, maar ik heb al best een tijd niets nieuws gekocht, dus het begint weer een beetje te kriebelen. Nu wil ik er niet al te veel geld aan uitgeven dit jaar, dus ik besloot eens een beetje rond te kijken en vond online heel wat leuke zomerjurkjes van Esprit die behoorlijk betaalbaar zijn. In deze blog vertel ik waarom ik al jaren fan ben van de webwinkel van Esprit en wat mijn favorieten zijn van dit moment.

De webwinkel van Esprit

Zoals gezegd koop ik al heel wat jaartjes mijn kleding bij Esprit. Vroeger al, toen ik nog jong was en internet niet bestond (of ik het in elk geval nog niet had thuis) ging ik gewoon naar de stenen winkel. Ik kon er altijd wel slagen. Tegenwoordig gaat het makkelijker. Dan shop ik online. Het fijne aan de webwinkel van Esprit vind ik, dat je alles makkelijk weer retour kunt sturen als het niet past. Ik bestel vaak wel 6 jurkjes, pas alles en wat niet goed is of niet leuk staat gaat weer retour. Hierdoor loop je niet veel risico als je online zomerjurkjes bestelt, en precies zo ga ik het nu ook weer doen.

Consuminderen

De trouwe lezer van deze blog weet wel dat ik meestal wel een aardig budget heb voor zomerjurkjes. Ik koop gewoon wat ik leuk vind, soms is dat een jurkje van €5 op een markt  tijdens een vakantie, en soms is dat een jurk van een duur merk van zo rond de €400. En alles daartussen in. Echter, ik keek in mijn kast en moest concluderen dat deze uitpuilde, dus besloot ik op 1 januari van dit jaar dat ik in het kader van consuminderen wat minder nieuwe kleding ging kopen. Tot zover mijn missie dus geslaagd, maar nu we op vakantie gaan merk ik toch dat ik het leuk zou vinden om een jurkje of 3 nieuw te kopen.

Zomerjurkjes van Esprit

Natuurlijk zijn er modellen die mij het beste staan, de pasvorm maakt echt uit. Mijn heupen zijn best breed en mijn taille smal, waardoor een kokerjurk mij bijvoorbeeld goed staat. Een jurkje die overal vrij strak is, staat dan weer wat minder. Ook een A-lijn jurk kan ik goed hebben. Gelukkig is er in de webwinkel van Esprit genoeg keuze. Zowel qua model, als qua kleur en stijl. Ik ben nu vooral op zoek naar een paar niet al te dure, lekkere zomerjurkjes voor op vakantie. De kleur maakt me niet zo uit, als het mij maar staat. Casual past het beste voor wat ik nu zoek, dus het liefst kies ik een lekker strandjurkje. Misschien is een nette feestjurk voor ‘s avonds ook wel fijn. Qua maat kies ik meestal voor 36/38, dat past mij meestal het beste.

Mijn favoriete zomerjurkjes

Hieronder laat ik de jurkjes zien die mij momenteel aanspreken. Uiteraard is dit een kleine selectie, er zijn nog veel meer geweldige zomerjurkjes van Esprit, maar daarvoor moet ik dan eerst nog even een pot met geld vinden èn wat ruimte maken in mijn kast 🙂 Kopen jullie ok altijd nog wat nieuws voor je op vakantie gaan? Of neem je juist oude spullen mee en koop je op je vakantieadres nog wat nieuws? En welke van onderstaande foto’s is jouw favoriet?

jurk roze bloemen espritjurk legergroen esprit

a lijn jurk met tijgerprintstrandjurk rood esprit

feestjurkje esprit roodroze met zwarte jurk esprit

 

 

Vorig artikelOslo met kinderen, wat is er te doen?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #236
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in