De lente komt en de kids hebben kleding nodig!

molo kinderkleding jongens shirt hagedissenEindelijk zie ik in mijn KNMI-app de temperatuur volgende week omhoog gaan. Eindelijk durf ik voorzichtig richting voorjaarsweer te denken. En eindelijk durf ik dan mijn centjes te gaan spenderen aan de voorjaars-outfit voor mijn kinderen. Ze groeien immers zo hard, dat te vroeg kleding inslaan heel verkeerd kan uitpakken. Dan zijn ze er alweer uitgegroeid voor ze het aan kunnen. Zo had ik laatst voor Sterre een paar laarzen in de uitverkoop gekocht, waar ze al in 3 weken tijd weer was uitgegroeid! Hoezo groeispurt? Maar goed, even online kijken leerde me dat Roos & Tijn toch wel weer superleuke collecties heeft ingeslagen. Merken: Molo, SuperTrash, Petrol, Moodstreet, Levi’s,  Funky XS, KidzArt, Cars Jeans en Relaunch. Lekker stoer en kleurrijk dus! Verder merken als Be A Diva, heel populair onder wat oudere kids, Lolo love to Love, Bampidano en hippe tassen van De Kunstboer. Tot slot shop je er, naast kleding, mooie sieraden  voor mama’s (en ook kids) , hippe dekbedovertrekken van BinkBedding, en ook van alles voor de kinderkamer.

moodstreet meisjes

Namens Roos & Tijn mogen wij een cadeaubon ter waarde van 25 euro weggeven! Daar moet je wel wat voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat jouw favoriete kledingstuk is. Wie weet mag jij dan straks wel shoppen met cadeaubon. Zou dat even fijn zijn! Deze actie loopt tot 4 mei 2013.

supertrash girls 2

Vorig artikelLente shoppen
Volgend artikelBCN Kids Design: hippe hoezen en zonnekappen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wat een gave kleertjes bij Roos & Tijn.. Heb weer veel te lang daar gesnuffeld en veel te veel moois gezien :-)!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in