De Mommy Measure, een origineel zwangerschapscadeau

Groene__blauwe_mmToen ik zwanger was van mijn dochter, hield ik een dagboek bij. Ik schreef daar al eeder over. Online bijhouden, daarna de opdracht geven om het te laten printen. Dit keer doe ik het anders. Er loopt immers al een peuter rond, dus er is nu eenmaal minder tijd om alles uitgebreid te documenteren. Ik vond een geweldig hip product in Amerika en haalde het naar Nederland: de Mommy Measure! Met dit meetlint kun je de groei van je buik èn de bijzondere mijlpalen bijhouden. Bovendien is de Mommy Measure een origineel zwangerschapscadeau.

Lees ook: 6 tips voor originele kraamcadeautjes

Wat is een Mommy Measure en hoe gebruik je het?

Met de hartjes stickertjes geef je vanaf 13 weken zwangerschap regelmatig aan hoe dik je buik is en hoe hard je baarmoeder groeit. Met de watervaste stift noteer je de mijlpalen en bijzonderheden van je zwangerschap. Wanneer stopte de misselijkheid? In welk voedsel had je bijzonder veel trek? Wat was de eerste keer dat je een echt schopje voelde? Op de website www.mommymeasure.nl vind je nog meer mijlpalen die je kunt bijhouden. En een uitgebreide uitleg hoe de Mommy Measure werkt. Het is absoluut het leukste aandenken aan je zwangerschap en een perfect cadeau voor de zwangere!

Buik met mommel measure

De Mommy Measure, een origineel zwangerschapscadeau

Ben jij zwanger en lijkt dit product je leuk om je zwangerschap mee bij te houden?  Ken je iemand die zwanger is die je zou willen verrassen met een Mommy Measure? Dan kun je stoppen met zoeken, want dit is een uniek zwangerschapscadeau voor jezelf of een ander. Een echte musthave tijdens de zwangerschap. Leuk om in de kinderkamer te hangen aan een spijker en elke 2 weken even te kijken hoe je gegroeid bent plus opschrijven hoe je je voelt en welke bijzonderheden er op dat moment spelen. Een meetlint en dagboek in één.

Nog niet zwanger?

Soms duurt zwanger worden wat langer dan je hoopte. Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Het meest voorkomende probleem is dat je niet precies weet wanneer je eisprong is. Je ovulatie berekenen is echter niet zo ingewikkeld als het lijkt. De meeste stellen raken binnen het jaar zwanger als je op de juiste momenten intiem met elkaar bent. Het loont dus echt de moeite om een poosje bij te houden hoe je cyclus is, te letten op symptomen die je eisprong aankondigen of je temperatuur in de ochtend bij te houden. Toen ik dat zelf ging doen, kwam ik er achter dat ik mijn ovulatie eigenlijk altijd voel. Ik dacht steeds dat het mijn darmen waren, maar niet dus!

De Mommy Measure voor jezelf kopen

Als je dan eenmaal zwanger bent, kun je de Mommy Measure natuurlijk ook heel goed voor jezelf kopen. Misschien groei je al best snel en wil je je buik al meten voor je van de daken kan schreeuwen dat je zwanger bent? Ook kan het heel goed dat je gewoon niet meer kunt wachten met leuke spulletjes aanschaffen, en dit is iets dat je in een vroeg stadium al kunt kopen. Bij een volgende zwangerschap kun je dezelfde Mommy Measure vergelijken met hoe je buik dan groeit. Je zult zien dat daar verschil tussen zit, bij een tweede gaat het altijd sneller! 

Tip: Gebruik na je zwangerschap de BellyBandit om je buik platter te krijgen

mommy measure

Vorig artikelPittig & Stoer
Volgend artikelSOSHIN Beenmode
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in