Ufoballon

original_thai_khom_loi_whiteVuurwerk mag alleen met oudjaar, maar een ufoballon mag je altijd oplaten. Of je nu een feestje geeft, of iemand geluk wilt wensen, als het donker is staat het prachtig! Ik vond het best spannend toen ik het ging uitproberen. Zo’n ufoballon is van heel dun rijstpapier. In het midden zit een soort rondje wat  je kunt aansteken. Door de warmte stijgt de ballon, op den duur verbrand het rijstpapier en is het voorbij met het mooie lichtje. Je krijgt een hele uitgebreide veiligheidsinstructie. Hoewel ik het spannend vond, ging het helemaal goed en was het erg mooi om te zien.  Het is dus absoluut veilig, maar net als met vuurwerk geldt: neem wel alle veiligheidsregels in acht! Doe je dat, dan zul je hier zeker van genieten. Als je er meer tegelijk aansteekt, dan geeft dit een superleuk effect! De ufoballon is perfect voor een bruiloft of ander feestje. Daarnaast is het heel geschikt om aan iemand te geven die een beetje geluk nodig heeft. Ze noemen het ook wel een geluksballon.

dichtbij-ufoballon

De ufoballon is hier te koop.

ufoballon

Vorig artikelLovebottles
Volgend artikelBelly Bandit, mijn ervaring
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Wat hebben we met oud en nieuw in de rats gezeten toen die van ons het voor elkaar kreeg in de enige hoge boom in de buurt te vliegen. Gelukkig ging hij na een 10 minuten uit zonder dat de hele boom vlam gevat had.

  2. Ziet er erg leuk uit, maar … wij wonen op een boerderij en zijn niet echt blij met deze gadget.
    Behalve dat hij kan landen op ons rieten dak met alle gevolgen van dien. Vallen ze soms ook in ons land, waar de ijzerdraadjes die overblijven in het voer voor de koeien of in de machines terecht komen. Dus … toch maar niet doen!

    Groetjes,
    Lisanne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in