Beschilderde houten poppetjes

familie-goose-greaseToen ik trouwde hadden we geen taart. Wij vonden het leuker om de dag na ons trouwen met vrienden een high tea te organiseren. En nee, er zaten geen trouwpoppetjes op de gebakjes. Wel hadden we een bruid en bruidgom badeendje. Van vrienden gehad, erg leuk. Ze dobberen nu regelmatig in bad bij onze dochter. Tegenwoordig zie je ook vaak dat gezinnen en families in beschilderde houten poppetjes worden weergegeven. Leuk om neer te zetten of om mee te spelen voor de kinderen. 

Lees ook: Sieraden voor je bruiloft

Op Etsy kwam ik gisteren deze houten poppetjes tegen. Leuk om zo’n hele familie aan houten poppetjes in huis te hebben. Weer eens iets anders, zeker met die pastelkleurtjes. Je kunt ze neerzetten of er mee spelen.

Houten poppetjes als je gaat trouwen

Weer eens heel iets anders dan de tuttige plastic bruid en bruidegom die de bakker er meestal op de taart doet zijn een beschilderd houten poppetjes bruidspaar. Ik vind het een heel leuk idee om te gebruiken als je gaat trouwen. Geef sfeer. Overigens hebben ze op Etsy nog meer leuke poppetjes voor bruiloften en andere gelegenheden, en die zijn soms nog wat duurder, maar soms ook een stuk goedkoper! Leuk als je iets origineels wil. 

trouwpoppetjes

Vorig artikelTikitik tandenpoetsklok
Volgend artikelYour surprise, gepersonaliseerde cadeaus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in