Tikitik winactie!

tandenborstelhouder-koeIedereen die jonge kinderen heeft weet het: tandenpoetsen is een crime! Maar het moet toch. Zegt het consultatiebureau. Zodra het eerste tandje in zicht is, kun je aan de slag met Teletubbie tandpasta en een tegenstribbelende baby.  Had ik even geluk dat mijn dochter pas met 10 maanden een klein, wit, blinkend puntje liet zien. Daarna begon het ge-emmer alsnog. We probeerden vanalles: lief zijn, boos worden, voor de spiegel, liedjes zingen, prachtige tandenborstels kopen, de hele trucen-doos ging open. Alles had slechts voor even effect. En toen vond ik de Tikitik. Een tandenpoetsklok. Lekker kitscherig met lichtjes en muziekjes. Daar houden kinderen van! En dus wordt tandenpoetsen een feest! Maar er is meer. Tikitik heeft namelijk ook leuke tandenpoetshouders, handige boekjes en niet te vergeten goede poetstips op de site. De poetsklok kost 14,95 euro en is te bestellen in de webshop van Tikitik. Dat vind ik geen geld voor nooit meer strijd rond tandenpoetstijd!

Hip & Hot mag een tandenpoetsklok weggeven! Hiervoor stuur je 5 emailadressen van vrienden of familie die mogelijk wel interesse hebben in alles dat hip en hot is, maar hier nog niet meelezen, via dit formulier. Onder de inzenders wordt de tandenpoetsklok verloot. De winnaar mag zelf kiezen tussen de jongens of de meisjes versie.

Deze actie is afgelopen, de winnaar is Marlies Timmermans uit Eindhoven!

tikitik-tandenpoets-klok

Vorig artikelDe baby plankalender
Volgend artikelGoose Grease
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Hallo hip en hot!!

    Ik ben op zoek naar de tikitik tandenpoets klok,de website is momenteel niet online.
    Hebben jullie misschien nog een adres zodat ik met Anita de Klerk in contact kan komen??

    Met vriendelijke groet Jacqueline Looijmans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in