Hippe kinderfeestjes

hippe kinderfeestjesIeder jaar is het weer stressen want de kinderen hebben recht op een leuk kinderfeestje. En dat je kind jarig is dat is natuurlijk alleen maar leuk, maar wat er allemaal bij komt kijken dat zorgt voor wat zweetdruppeltjes. Want bij een kinderverjaardag hoort natuurlijk om te beginnen een versierde kamer en stoel van de jarige, traktaties, cadeautjes en een kinderfeestje.

Lees ook: Kidsfeestje

Hippe kinderfeestjes

Trakteren wordt vaak al gedaan op het kinderdagverblijf. En dan zijn er van die hele fijne “je komt als geroepen” sites die de allerleukste kant en klare traktaties voor een klein prijsje gewoon bij je thuis bezorgen. Je hoeft alleen nog maar te kijken welke traktatie je het leukste vindt en wanneer je het bezorgd wilt hebben. De traktaties kun je dus afvinken van je verjaardagslijst. Vanaf 4 jaar doen de hippe kinderfeestjes hun intrede.

Bijzondere kinderfeestjes

Zo ontstond bij Frederike Goulmy van www.bijzonderkinderfeestje.nl het idee voor een hippe verzamelsite voor kinderfeestjes, waar wij als ouders op een makkelijke en overzichtelijke manier een keuze kunnen maken voor een uniek en vooral apart kinderfeestje voor onze kids. Hip zijn de buitenfeestjes voor kleine raddraaiers die hun energie kwijt kunnen in survival- avonturen, GPS speurtochten, vlottenbouwen of voetbalfeestjes. Maar de boys kunnen ook helemaal los in een echte DJ workshop om te ontdekken of ze misschien wel de nieuwe DJ Tiesto kunnen worden. Of wat denk je van een graffiti workshop waar ze legaal graffiti leren spuiten?

Zomerbloemenpluktuin

Voor de meiden is de ZomerbloemenPluktuin een echt feest. Maak zelf een mooie vaas om die te vullen met de mooiste zelfgeplukte bloemen. Designers in de dop pimpen hun eigen t-shirt of tas en hoe voelt het om een paar uur te kruipen in de huid van een fotomodel? Of maak je eigen sokpop en in de sokpoppenbabbelbox maak je dan je eigen verhaaltje dat natuurlijk op film gezet wordt. Dat kinderen gek zijn op knuffels en beren is niets nieuws, maar nu maak je je eigen wensbeer door hem met liefde en wensen te vullen! Sportieve kinderen kunnen de eerste stappen op de golfbaan zetten en avonturiers gaan in de duinen en op het strand als echte strandjutters op zoek naar schatten en sporen uit de natuur.

Via Bijzonderkinderfeestje.nl dus veel minder stress bij het organiseren van een kinderverjaardag en vooral samen genieten met je kind!

hippe kinderfeestjes met bloemen

Vorig artikelBamboo Toys
Volgend artikelLadival zonnebrandcrème
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in