Bij LoFff vind je warme wintervesten voor meisjes

IMG_5348Het is zo moeilijk om echt lekker warme winterkleding te scoren voor kinderen. Terwijl het nu af en toe toch flink koud is buiten!

Waar zijn al die heerlijk gebreide truien en vesten? Ik ben zelf een echte koukleum en loop in de winter en draag vooral truien en vesten. Dus ging ik voor mijn kinderen op zoek. En ik vond. Bij LoFff! LoFff heeft voor kinderen vanaf maat 92 echt lekker winterspul. Warm en hip tegelijk. Mijn meisjes kozen allebei een fijn vest. Ze wonen er bijna in. Perfect te combineren met zowel een broek als een rok. Het bontje geeft een extra warme look en ook veel warmte in de nek. Soms pakt Sterre het er ‘s avonds bij, als ze het koud heeft. Gewoon om over haar kleren aan te trekken.

Ook ècht warme winterkleding voor meisjes aanschaffen?  Kijk dan zeker eens bij in de webwinkel van LoFff.

webwinkel Lofff

Vorig artikelKerstshoppen in Stad
Volgend artikelEen heerlijk winters weekend in de Winter Efteling
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in