Bij Marie

HuisjesBij Marie staat voor gezelligheid en warmte. Je vindt er hebbedingetjes, woonaccessoires, tassen en beddegoed voor groot en klein. Veelal uit eigen aterlier! Een creatieve dame dus, die achter Bij Marie zit. Waar mijn blik al meteen op viel, voor de komende feestdagen ook een beetje, is het Delfstblauwe kinderparapluutje in de categorie hebbedingen. Ook leuk trouwens voor een kinderkamer in Holland-stijl. In dezelfde categorie kwam ik de schoolbordharten tegen. Je hangt ze aan de muur of deur en kunt er een leuke boodschap opzetten. Verder zijn er enorm leuk dekbedhoezen te koop en kun je er zelfs terecht voor je wiegbekleding! Bij Marie is echt zo’n website om eens even rond te neuzen, want ze verkopen zoveel moois. Ook om te onthouden voor het komende voorjaar, want die stokbroodzakken zijn natuurlijk super als het weer tijd wordt om buiten te ontbijten.

HPIM1828 kl

Bij Marie stelt voor de winactie 2 schoolbordharten in een kleur naar keuze beschikbaar. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is even uitzoeken wie Marie is. Dat antwoord vind je natuurlijk op de site, waar je toch al was om al dat mooie spul te bekijken. Geef het door via dit formulier en wie weet mag jij straks 1 van deze 2 mooie schoolbordharten in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 29 november 2009.

Hart rood

Vorig artikelKeet & Koter
Volgend artikelToverstaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in