Teyl Uilenspiegel

Tijdens het surfen op het web, stuitte ik ineens op de geweldige site van Teyl Uilenspiegel. Zoals veel familieleden en vrienden al weten, ben ik dol op stippen en ruitjes in hele felle kleuren als knalrood en fuchsiaroze. Helemaal top. Maar vaak genoeg kan ik ook ontzettend blij worden van wat meer klassiekere dingen, bijvoorbeeld kleding met wit en donkerblauw voor mijn dochters. Zo kwam ik dus op de site van Teyl Uilenspiegel terecht. En dit is helemaal geweldig! Je kunt hier geweldige tijdloze kleding shoppen van merken als Room Seven en het hippe Porto Azul, maar ook kun je er terecht voor de mooiste spulletjes voor thuis. Kaarsen, meubels, zeepjes, kinderlifestyle, je vindt het allemaal in deze geweldige shop. Alles is een beetje in de stijl van Rivera Maison, een klassieke stijl met een hippe touch. Teyl Uilenspiegel omschrijft het zelf als: stoer met stijl dat maakt het onderscheid en Teyl! Eigenlijk is dit gewoon een winkel met spulletjes die nooit vervelen, want alles bij Teyl Uilenspiegel is tijdloos.

De winkel heeft niet alleen een webshop, maar ook een vestiging in Voorhout. Woon je daar dus in de buurt en ken je deze winkel nog niet, dan moet je ze zeker even een bezoekje brengen! En anders er toch even naartoe als je het online niet kunt vinden, of de spulletjes in het echt wilt zien, zoals ik binnenkort ook even ga doen.

Ik heb bij Teyl een paar geweldige spulletjes van Porto Azul besteld en deze bestelling had ik snel thuis en dat is altijd iets wat ik erg prettig vind. Bovendien is het al een cadeautje om uit te pakken, want alles is keurig netjes ingepakt in mooi cadeaupapier, echt zo’n gevoel van luxe! Kortom, een bezoekje brengen aan deze (web)winkel is echt meer dan de moeite waard!!!

Vorig artikelDukado
Volgend artikelTaste of Amsterdam 2010!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in