Gratis printable WK voetbal

dont cry for me argentina [2]Weten jullie nog dat we in 2014 in het WK tegen Argentinië moesten voetballen? Een super spannende wedstrijd die we uiteindelijk verloren. Ik zat er toen echt helemaal in en was benieuwd of het weer zo bloedstollend spannend ging worden als de vorige wedstrijd. Toen had ik echt een torenhoge hartslag. Zeker tijdens de penalty’s. Om het Nederlandse team aan te moedigen wilde ik een leuke gratis printable WK voetbal.

Free printable voetbal

Nelleke, die vaker free printables maakt voor ons, maakte toen een coole voetbal printable. Don’t cry for me Argentina. Leuk om uit te printen en op je muur of raam te plakken als Nederland tegen Argentinië speelt. Wanneer dat eens gaat gebeuren is natuurlijk maar de vraag, want momenteel gaat het niet zo lekker met het Nederlands elftal. Maar… zeg nooit nooit!

Downloaden Don’t cry for me Argentina

De Free printables op onze website zijn gratis te downloaden en uit te printen. Het leukste is het natuurlijk om ze in het oranje uit te printen, maar het kan ook gewoon in zwart/wit. Je download de Printable PDF hier.

Voetbal

Heb jij trouwens ook een klein voetballertje thuis? Eentje die misschien wel talent heeft en later in het Nederlands Elftal gaat spelen? Dat zou natuurlijk heel bijzonder zijn! Dan moet je natuurlijk wel een hippe voetbaloutfit aan. Die kun je natuurlijk goed online kopen tegenwoordig!

Vorig artikelZó ga je met haarloze en zachte benen op zomervakantie!
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #25
Nelleke Wouters
In 1976 geboren 'onder de vuurtoren' in het heerlijke Zeeuwse Westkapelle. Voor de liefde verhuisd naar Friesland. Al ruim 9 jaar liever verliefd op Johan (36). Übertrotse moeder van Nelson (3) en Lotus (1). Nelleke is eigenaar van Wouters Vormgeving & Fotografie. Haar meeste opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke zzp’ers. Daarnaast is ze communicatie- en juridisch adviseur bij een bouwbedrijf. Liefde voor woorden, beelden, kleur, eten en muziek. Dagelijks te vinden op Instagram, Pinterest, Facebook & Twitter. De nieuwe huisstijl van Hip & Hot is bedacht door Nelleke en ze ontwerpt free printables én de Hip & Hot Stationery. Daarnaast schrijft ze af en toe een blog over leuke ‘Nice to haves’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in