Gratis printable WK voetbal

dont cry for me argentina [2]Weten jullie nog dat we in 2014 in het WK tegen Argentinië moesten voetballen? Een super spannende wedstrijd die we uiteindelijk verloren. Ik zat er toen echt helemaal in en was benieuwd of het weer zo bloedstollend spannend ging worden als de vorige wedstrijd. Toen had ik echt een torenhoge hartslag. Zeker tijdens de penalty’s. Om het Nederlandse team aan te moedigen wilde ik een leuke gratis printable WK voetbal.

Free printable voetbal

Nelleke, die vaker free printables maakt voor ons, maakte toen een coole voetbal printable. Don’t cry for me Argentina. Leuk om uit te printen en op je muur of raam te plakken als Nederland tegen Argentinië speelt. Wanneer dat eens gaat gebeuren is natuurlijk maar de vraag, want momenteel gaat het niet zo lekker met het Nederlands elftal. Maar… zeg nooit nooit!

Downloaden Don’t cry for me Argentina

De Free printables op onze website zijn gratis te downloaden en uit te printen. Het leukste is het natuurlijk om ze in het oranje uit te printen, maar het kan ook gewoon in zwart/wit. Je download de Printable PDF hier.

Voetbal

Heb jij trouwens ook een klein voetballertje thuis? Eentje die misschien wel talent heeft en later in het Nederlands Elftal gaat spelen? Dat zou natuurlijk heel bijzonder zijn! Dan moet je natuurlijk wel een hippe voetbaloutfit aan. Die kun je natuurlijk goed online kopen tegenwoordig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here