Free printable koekjes wrapper

Moederdag zakje roze Weet je nog dat ik een paar weken geleden supermakkelijke glutenvrije kokosmakronen bakte? Ik kreeg er veel leuke reacties op, zulke koekjes zijn heerlijk om te maken. Iedereen lust ze, jong en oud, groot en klein, dat maakt niet uit. Met slechts 3 ingrediënten heb je in een handomdraai deze koeken op tafel. Maar hoe maak je ze nu moederdag-waardig?

Supersimpel. Met deze leuke pakpapiertjes. In zwart, voor wie geen kleurenprinter heeft, prachtig stylish. Of liever in zoet roze, wat het schattig-gehalte verhoogd? Maak je eigen keus, dan wordt het persoonlijk. Deze free printable koekjes trappers zijn heel erg leuk!

De koekjes pak je in met dit fijne free printable pakpapier. Leg een paar koekjes van gelijke grootte op een stapel en rol het pakpapier er omheen. Vouw de buitenzijdes in en bindt er een mooie strik omheen.

Je kunt ook een grote cirkel uit het pakpapier knippen, de koekjes er op leggen en het papier naar binnen vouwen. Doe er wat bindtouw omheen en klaar is jouw lekkere en lieve moederdagcadeau.

Je kunt het pakpapier trouwens ook verkleinen en op een stevige kartonnen kaart uitprinten en naar je moeder opsturen.

Download hier de roze en hier de zwarte

Moederdag zakje zwart

Vorig artikelJe bent de beste moeder ooit!
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #68
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in