Wie is de mol 2017?

Nog maar een paar dagen en we weten wie de mol is. Wij volgen het al jaren, en ook dit seizoen vind ik het weer ontzettend spannend. Ik kan er echt geen pijl op trekken wie de mol is, het kan voor mij echt alle kanten op. Vorig jaar schreef ik ook een blog over Wie is de mol, en ik zat er toen flink naast met mijn mol. Dit jaar heb ik ook weer wat overwegingen en in deze blog wil ik jullie vertellen wie mijn mol is. Ik ben heel benieuwd of ik het bij het rechte eind heb dit jaar!

Social media voorspellingen

Oke, ik zat helemaal in het begin op Jochem en hij zit er nog steeds in. Dat vind ik best wel bizar, want meestal gok ik afleveringen lang op de verkeerde. Begin januari stond er een artikel in het AD, waar een social-media specialist voorspelde wie de afvallers zouden zijn van Wie is de Mol. De schrijver van dit artikel zat op Jeroen Kijk in de Vegte, die het spel voortijdig verlaten heeft. Jochem wordt er genoemd als eerste afvaller, maar die zit er nog steeds in. Sanne en Diederik hebben op social media geen sporen achtergelaten, dus dat zijn ook kanshebbers. Hoe dan ook, het artikel heeft dit jaar in elk geval niet de juiste mol voorspeld.

Wie is mijn mol?

Mijn mol is dus nog steeds Jochem. Ik heb steeds de neiging om te switchen naar Sanne, want die is zo aan het eerlijk doen tegen Jochem dat ik het verdacht vind. Of naar Thomas, die zich juist zo onopvallend gedraagt, dat niemand hem verdenkt. Diederik verdenk ik niet, ik vind hem te fanatiek. Al hoeft dat natuurlijk weer niks te zeggen, want dat kan ook strategie zijn. Maar goed, ik hou het bij Jochem, gewoon omdat ik vind dat hij verdacht doet. Hij heeft meerdere bontjes gesloten waarna mensen er uit gingen, dus ik vertrouw hem niet.

Wie is DE mol?

Natuurlijk heb ik de hints gevolgd, maar er zijn zoveel vergezochte en minder vergezochte hints dat ik niet weet wat ik daar van moet denken. Andere jaren bleken veel hints er niets mee te maken te hebben, er waren er echte hints die onopgemerkt bleven. Ik ben heel benieuwd, wie is jouw mol, en waarom?

Vorig artikelMet de magische Flexa Powerdek Magic Dry verf kun je ook ‘s avonds witten
Volgend artikelFijne kleurpotloden voor kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in