Bluetooth In-ear Noise Cancelling Oordopjes

Bluetooth In-ear Noise Cancelling Oordopjes met telefoonDraadloze oordopjes zijn superhandig. Ik heb ze inmiddels al jaren en ben er nog steeds heel blij mee. Toegegeven, de oortjes van Apple zijn mega duur. Daarom ben ik blij dat ik een prima en veel goedkoper alternatief heb gevonden. Namelijk de Bluetooth In-ear Noise Cancelling Oordopjes van Silvergear. Deze doen echt niet onder voor de Noise Cancelling AirPods, want dat heb ik zelf uitgetest. Ze zijn superfijn en in deze blog ga ik er alles over vertellen.

Bluetooth In-ear Noise Cancelling Oordopjes

Bluetooth In-ear Noise Cancelling Oordopjes van Silvergear dus. Ik kende het ook niet, maar ik zag ze ergens voorbij komen op Facebook. Nu wilde Sterre al heel lang draadloze oortjes, dus mijn aandacht was meteen getrokken. Dit zou een goedkoop alternatief kunnen zijn. Ze kosten €54,99 en dat is een hele mooie prijs voor deze kwaliteit!

Snel te koppelen

Als ik een sleutelwoord moet kiezen voor deze oortjes, dan zou ik zeggen dat alles supersnel gaat. Na bestellen werden ze heel snel verstuurd. Ze waren er binnen een dag. Daarnaast zijn ze ook heel snel te verbinden met je telefoon. Via bluetooth worden de oortjes snel gezien en gekoppeld. Ideaal dus, werkt sneller dan mijn AirPods bijvoorbeeld. Als ik die dus niet kan vinden en ik zie deze Bluetooth In-ear Noice Cancelling oordopjes van Sterre liggen, dan pik ik ze snel even in om bijvoorbeeld te gaan hardlopen.

Bluetooth In-ear Noise Cancelling Oordopjes

Draagcomfort

Ook het draagcomfort is prettig. Ze zijn wel iets groter dan bijvoorbeeld AirPods, maar ze zitten eerlijk gezegd prettiger. Ze knellen niet en blijven goed zitten, ook tijdens het hardlopen. Je hoeft niet bang te zijn dat je ze verliest ofzo.

draagcomfort oortjes

Noise cancelling

Wat handig is van deze oortjes is de Noise Cancelling functie. Deze is in en uit te schakelen trouwens. Noice Cancelling sluit omgevingsgeluid af, waardoor je optimaal kunt genieten van waar je naar luistert, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluid. Silvergear’s Bluetooth noise cancelling oordopjes zijn volledig draadloos met een uitstekend stereo bass geluid, wat vooral heel fijn is als je muziek luistert.

Waar gebruik ik ze voor?

Ik gebruik mijn draadloze oortjes vooral om muziek, podcasts en luisterboeken te luisteren. Ook heb ik ze vaak in tijdens het hardlopen of op de sportschool. Ik kijk dan ook wel uitzending gemist met oortjes in. Tot slot vind ik het altijd fijn om tijdens het schoonmaken hard muziek op te hebben van vroeger. Mijn kinderen vinden dat echt vreselijk, dus doe ik dat meestal met oortjes in. Ideaal!

Mooi cadeau!

Ik vind deze draadloze oortjes een topcadeau voor wie zoiets nog niet heeft. Of het nu voor een verjaardag of voor de feestdagen is, je zult iemand er zeker een plezier mee doen. Je kunt ze natuurlijk ook jezelf cadeau doen. De Silvergear’s Bluetooth noise cancelling oordopjes koop je hier.

Bluetooth In-ear Noise Cancellin

Vorig artikelAan de Zeeuwe kust met Landal
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #298
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in