Aan de Zeeuwe kust met Landal

Aan de Zeeuwe kust met LandalMosselen en oesters eten, uitwaaien op het strand, lekker spelen, wandelen in de natuur, er is genoeg te doen in de herfst. Naar het buitenland zit er momenteel niet veel in, dus moeten we op zoek naar leuke plekjes in ons eigen land. Bij Landal zit je eigenlijk altijd goed met je gezin. Aan de Zeeuwse kust met Landal, dat kan op drie verschillende parken. In eentje ervan ben ik al eens geweest, de andere twee staan nog op mijn lijstje. Wie weet komt het er dit jaar van?

Lees ook: Een dagje naar Deltapark Neeltje Jans

Aan de Zeeuwe kust met Landal

Sowieso is Zeeland leuk. Ik kom er natuurlijk vandaan. Opgegroeid met de boulevard van Vlissingen, mosselen en alle gezellig Zeeuwse dorpjes zijn mij ook niet onbekend. Ik kom zelf van Walcheren, daar heeft Landal nog geen park. Twee jaar geleden maakte ik een fietstocht vanuit Rijswijk naar mijn ouders op Walcheren, een geweldig avontuur! Niet alleen Walcheren is de moeite waard, ook Zeeuws-Vlaanderen, Schouwen Duiveland aan de kant van Westerschouwen en aan de kant van Brouwershaven zijn erg leuk. En daar zitten dus wel Landal Parken. Tijd om deze eens onder de loep te nemen als je een weekendje Zeeland wil boeken.

Tip: 111 plekken in Zeeland die je gezien moet hebben

sterre op de sup

Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad

Ik begin bij Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad. Hier zit je dichtbij de Belgische kust en natuurgebied het Zwin. Hoewel ik het Landal Park zelf niet ken, ben ik wel bekend met de omgeving. Meerdere keren mocht ik deze regio ontdekken en dat kun je ook op deze blog terug vinden. Lees daarvoor bijvoorbeeld de blog 10 musts aan de Vlaamse Kust. Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad is een prima uitvalsbasis om het strand, het Zwin en de nabijgelegen Belgische kustplaatsen te ontdekken. Er zijn 13 verschillende soorten accommodaties, prijzen zijn vanaf €219 voor 4 nachten (afhankelijk van de soort accommodatie die je kiest natuurlijk) Je boekt Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad hier.

Landal Strand Resort NIeuwvliet Bad

Zwin-ooievaars

Landal Duynpark

Landal Schouwen Duiveland

Aan de Zeeuwe kust met Landal zit je zeker goed op Schouwen Duiveland. Nabij het gezellige Burgh-Haamstede vind je namelijk maarliefst 4 Landal parken: Landal Resort Haamstede (autovrij), Landal Résidence Hof van Haamstede, Landal Villapark Livingstone en Landal Duynpark Hof van Haamstede. Klik op de links voor meer informatie of om te boeken. Zelf ben ik op Landal Resort Haamstede geweest en dat was een geweldig park. Meer hierover kun je lezen in mijn blog over “Leuke dingen doen met kinderen op Schouwen-Duiveland“. Een fijne autovrije omgeving, genoeg te doen en natuurlijk geweldige restaurants te vinden overal. Wil je mosselen eten: daar kan het volop in de herfst! Oesters ook trouwens.

Landal Resort Haamstede

duinen westerschouwen

Landal Port Greve

Aan het Grevelingenmeer, nabij Brouwershaven, vind je Landal Port Greve. Voor watersporters the place to be, want er zijn daar volop mogelijkheden om te surfen, suppen, krabbetjes te vangen of oesterduiken. Dat kan ook gewoon in de herfst, want met een wetsuit aan voel je geen kou. Ik ben er zelf ook geweest in een weekend dat het een beetje herfstig was. Meer daarover lees je in deze blog. Zeil & Surfcentrum Brouwersdam is een dikke vette aanrader, er is voor iedereen iets te doen. Zelfs voor wie niet van water houdt, je kunt er namelijk ook prima lunchen en warme chocolademelk drinken. Dit genieten voor de herfstvakantie of een lang weekend ervoor of erna. Aan de Zeeuwe kust met Landal vermaak je je altijd prima!

Landal Port Greve Brouwersh

Vorig artikelItaliaans? Nee, Fins! | Iittala
Volgend artikelBluetooth In-ear Noise Cancelling Oordopjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in