Kralenkwarts

Ik ben best wel een kettingen-freak. Kan geen winkeltje voorbij lopen waar ze dat verkopen en mijn blik valt altijd wel op een mooi sierraad. Een poos geleden deed ik een workshop sieraden maken. Dat was leuk. Nu blijkt er op internet een webshop te zijn waar je alle benodigdheden daarvoor kunt vinden. Ze hebben tevens schitterende edelstenen, zoetwaterparels en andere kralen en accessoires. Op de site staan tips en een uitgebreide uitleg om zelf aan de slag te gaan. Handig als je een keer een jurkje koopt maar nergens die leuke bijpassende ketting, armband of oorbellen kunt vinden. Dan maak je die toch gewoon zelf?

Namens Kralenkwarts mogen wij een setje handgemaakte verzilverde oorbellen met amazoniet en swarovski kristal weggeven! Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten hoeveel subcategoriëen de categorie “zilver 925” heeft. Deze actie loopt tot 23 juli 2012.

Vorig artikelBoekje: hoe start ik een webshop?
Volgend artikelApp BVcom
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in