Bollieboom

Ik had me er wel in verdiept, geboortekaartjes. Gewoon om inspiratie op te doen, we wilden het kaartje immers zelf maken. Alleen toen beviel ik 2 weken te vroeg en daar waren we niet op berekend. Het geboortekaartje is dus nog steeds niet klaar! Vandaag dus gauw maar weer eens het net of gesurfd, zoekend naar ideetjes om het kaartje af te maken. Ik kwam oa terecht bij Bollieboom, een gebruiksvriendelijke website met een persoonlijke collectie geboortekaartjes: kleurrijk, retro, bloem- en diervriendelijk, maar vooral fris en origineel. Je zoekt het kaartje dat bij je gezin en kindje past, maakt je keuze, geeft snel en eenvoudig je bestelling door via de site en binnen de 5 werkdagen ontvang je jouw versie van het gekozen geboortekaartje in PDF-formaat. En zodra je kindje geboren is, kun je een sms’je sturen en zorgen ze ervoor dat de gedrukte kaartjes zo snel mogelijk worden bezorgd. Ook aan de rest is gedacht: een ruime keuze van 18 kleuren voor de enveloppen. Of ben je van plan om je doopsuiker zelf te maken? Maar mis je nog een stickertje of kaartje in dezelfde print als je geboortekaartje? Ook die spulletjes kan je bij Bollieboom bestellen. Zelfs passende papieren flapjes voor snoepzakjes zijn voorzien in het assortiment.

Voor Hip & Hot lezers is er de hele maand mei een leuke actie, namelijk GRATIS enveloppen bij je bestelling! Je hoeft alleen maar bij de opmerkingen in te vullen dat je via Hip & Hot komt.


Vorig artikelKleine Sam
Volgend artikelPrince Vince
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Nogmaals gefeliciteerd! Wat heb je het mooi en grappig opgeschreven in je nieuwsbrief: een heel hip en hot jongetje. Mooie foto ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in