Dripsticks

We hebben het heel wat aan de hand gehad deze zomer. Ondanks het mindere weer werden er regelmatig ijsjes gegeten. Zelfs Yuren van 16 maanden is gek op ijs. Volgens mij heeft ie daardoor zo snel leren lopen, dan kon hij snel weer een hapje ijs komen halen. Maar kindjes en ijsjes, dat wordt een kliederboel. Daarom ging ik eens op zoek naar een oplossing hiervoor. Deze dripsticks vond ik en lijken me heel handig. In Nederland heb ik ze nog niet gevonden, dus ik heb ze nog niet in huis. Maar voor volgende zomer denk ik dat ik er maar eens 2 ga bestellen. Lijkt me ideaal tegen druipende ijsjes en kliederende smul-kindjes!

Vorig artikelBonnie and Buttermilk
Volgend artikelNieuwe collectie Kommy Kleertjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

 1. Ziet er erg handig uit, maar misschien wel een beetje te? Ik kocht laatst bij de pound-shop (soort euro-winkel, maar dan in Engeland) waterijsvormpjes met aan de onderkant een soort druipbakje, niet groter dan het ijsje zelf maar toch effectief. Heel fijn, en, je raadt het al, dat alles voor maar een pond…

 2. Het lijken wel kandelaars, hi hi, maar toch grappig/handig.
  Overigens heb ik gewoon zelfmaakijsvormpjes van de Xenos (op een stokje en met iets eronder) en die druipen ook niet zo. Van Prinsessen, Micky Mouse, Cars, etc. Er zit zelfs een tuutje aan waaruit je (tussendoor) gesmolten ijs kunt opdrinken.
  Voor de vakantie hebben we er zelfs vanillevla-ijsjes mee gemaakt.

 3. Ik heb zin in de zomer, mijn dochter wordt 2 in augustus dus gaat ze haar eerste ijsjes eten. De link die hierboven genoemd wordt, doet het niet.. Weet iemand waar je deze (of andere) anti-lek items kunt kopen?
  Merci!
  Floor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in