Bubbelend het jaar uit

bubbels-dec-2016Oud & nieuw en bubbels, het hoort er toch een beetje bij vind ik. Het is gewoon traditie om bubbelend het jaar uit te gaan. Bovendien is oudjaar een prima excuus om de bubbels open te trekken. Jong of oud, zwanger of niet, het maakt niet uit, want er zijn genoeg alcoholvrije bubbels te vinden. En lees vooral even door, want als jij aan de bubbels zonder alcohol wil: je kunt een flesje winnen!

Bubbelend het jaar uit

Wij doen het eigenlijk ieder jaar. Zelfs toen ik zwanger was, koos ik voor alcoholvrije bubbels. Ik wilde hoe dan ook wel sprankelend het jaar uit. Ook dit jaar staat er al een heerlijke Freixenet koud. We hebben namelijk dubbel iets te vieren. We luiden het oude jaar, dat toch flink bewogen was met het overlijden van mijn oma in januari en de 6 lange maanden in een tijdelijke woning met niet onze eigen spullen, dan eindelijk uit. Voor ons is 2017 ook de start van een nieuwe plek om herinneringen te maken: ons nieuwe huis! En of dat champagne verdient!

Freixenet of Barefoot bubbly

We hebben 4 flesjes koud staan, of eigenlijk 5, want voor de kinderen heb ik sparkling appelwater gekocht. Twee keer een lekkere Barefoot pink muscato, een wat zoetige rosé bubbel. Een lichtzoete mousserende wijn met het aroma van rood fruit en verse bessen die heerlijk op de tong tintelt. Ik denk dat we die als dessertwijn nemen bij het toetje. Daarnaast heb ik een goeie fles Freixenet Brut staan en tot slot nog een fles alcoholvrije bubbels van Freixenet. Alleen… ik ben niet zwanger en ga gewoon lekker aan de alcohol, dus ik wil die fles èn de Barefoot muscat bubbels graag weggeven aan iemand die ‘m beter kan gebruiken dan ik. Dus ben je zwanger, moet je rijden, of drink je gewoon liever geen alcohol, maar houd je wèl van bubbels? Of wil je het jaar uit met rosé bubbels? Doe dan mee! Win je trouwens niet, je kunt deze lekkere bubbels, met of zonder alcohol, natuurlijk ook gewoon kopen…

Win

Wil jij kans maken op deze fles bubbels? Doe dan mee met de winactie! Laat een berichtje achter op onze facebookpagina onder het bericht over de bubbels en laat daar weten waar jij op wil proosten met oud & nieuw. Uit alle inzendingen kies ik dan een winnaar op 30 december, zodat ik de fles nog op tijd kan opsturen.

sparkling-newyear

Vorig artikelJouw coach voor het nieuwe jaar: de Purpuz agenda!
Volgend artikelDe beste bubbels voor zwangere vrouwen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in