De beste bubbels voor zwangere vrouwen

Bonne Nouvelle alcoholvrije champagneBijna Oud & Nieuw. Dit jaar hoef ik de echte champagne niet te laten staan, maar ik weet nog goed dat ik zwanger was. Ik ontdekte toen een paar lekkere alcoholvrije alternatieven en vond het toen helemaal niet erg. Zonder me schuldig te voelen kon ik gewoon mee bubbelen. Ideaal. Ook voor mensen die niet zwanger zijn, maar gewoon graag de volgende dag fris en fruitig willen zijn. Of liever geen alcohol drinken om een andere reden, misschien ben je wel de BOB. De beste bubbels voor zwangere vrouwen en mensen die liever geen alcohol drinken zette ik op een rij.

Lees ook: de leukste kerstmarkten in Europa

Lees ook: lekkere alchoholvrije wijn

Mierzoet

Ik vind de meeste alcoholvrije wijn en champagne mierzoet en dus niet lekker. Ik houd niet van die zoete Jip & Janneke-achtige troep. Daarom hierbij een selectie van de lekkerste bubbels voor zwangere vrouwen! (en voor wie de BOB is natuurlijk). Deze zijn niet zo zoet en daardoor ook echt een goed alternatief voor echte champagne.

De beste bubbels voor zwangere vrouwen

1. Door mij zelf getest, de Bonne Nouvelle Sparkling rosé van de HEMA. Lekker mousserend en fris. Ook heel geschikt om een cocktail van te maken, indien gewenst. Deze week in de aanbieding- €5,20.

2. Bij de Gall & Gall verkopen ze Faber Sparkling Rosé. Iets zoeter, maar ook heel lekker met wat perzik-achtige tinten en een frisse afdronk. Ook in de aanbieding en iets goedkoper- €3,99

Faber alcoholvrije champagne

3. Geen trek in rosé, maar liever het bubbelende witte goud? Dat kan met bijvoorbeeld de Vita Nova Sparkling Secco. Diverse wijnrecensenten schreven er enthousiast over, maar ik heb deze (nog) niet zelf uitgeprobeerd. Hij schijnt heerlijk frisdroog te zijn en ik ga ‘m zeker onthouden voor de toekomst. Wel iets duurder- €9,95 (€7,50 per stuk als je er meteen 6 koopt.)

vita nova alcoholvrije champagne

Vorig artikelBubbelend het jaar uit
Volgend artikelFree printable papieren gelukskoekjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in