Cleverclock

cleverclockIk weet nog wel dat ik toen Sterre net geboren was precies bij hield wanneer ze dronk, poepte, plaste en huilde. Als ze al na een uur weer wilde drinken schoot ik in de paniek: dat kon toch nog helemaal niet? Om de 3 uur had de kraamhulp gezegd! Inmiddels weet ik beter šŸ™‚ Kindjes met borstvoeding drinken, net als wij zelf overigens, niet op vaste tijden. De ene keer heb je meer dorst, de andere keer minder. Bij flesvoeding schijnt dat anders te werken. Dan is het wel handig als je niet alsmaar de tijd hoeft te onthouden. Ik weet uit ervaring dat je zo extreem vergeetachtig kunt zijn die eerste maanden! De Cleverclock van Poppedop is dan reuze handig. Zet de tijd op het klokje als je kindje drinkt, weet je het even niet meer, dan hoef je alleen maar een blik op de klok te werken. De volgende voeding verzet je ‘m dan weer. Het werkt ook goed als je kind medicijnen nodig heeft. Als je kindje wat ouder is, kun je het gebruiken als oefenklok. Oefen thuis de hele en de halve uren. Of spreek af dat als de klok hetzelfde staat als de Cleverclock, je dan iets met je kindje gaat spelen. Tot die tijd mag het nog even zelf spelen. Zo leert het kind langzaam besef van tijd en klokkijken. Het handzame klokje is stevig genoeg om te kunnen staan. Ook kun je het eenvoudig meenemen of zelfs loshalen. Sterre heeft er hier al flink mee zitten oefenen, ze kan al een beetje klokkijken en vindt het erg leuk om samen met mij oefeningen te doen. Voor die ā‚¬4,50 heb je er veel plezier van!

Namens Poppedop mogen wij 5 klokjes weggeven! Laat ons via dit formulierĀ weten waar jij de CleverClock voor zou willen gebruiken en wie weet ben jij de mazzelaar die er eentje mag ontvangen straks. Deze actie loopt tot 9 oktober 2013.

oefen klok

Vorig artikelHip Ć©n hot: online shoppen! Met korting natuurlijk.
Volgend artikelZoek je een cadeau?
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in