Inspirerend online Paasmagazine

Paasspecial hipenhot.nlIneens had ik weer zin om een magazine te maken. Dus gingen we achter de schermen aan de slag. Ik, Susan Kuipers en een heleboel lieve collega-bloggers, die aan dit fonkelnieuwe online Paasmagazine hebben meegewerkt. Waarvoor dank! Jullie zijn toppers.

We zijn ontzettend trots op het resultaat. En als jullie het nu allemaal gaan lezen, doorgeven aan je vrienden en familie en delen via social media, komt er zeker een volgend nummer. Het is gewoon ontzettend leuk om te maken.

Heel graag horen we ook wat jullie er van vinden. Laat dus zeker een reactie achter met feedback, want daar kunnen wij weer van leren voor het volgende nummer.

Maar nu….

Enjoy dit fijne Paasmagazine, boordevol inspiratie, interieur- en stylingtips, heerlijke paalrecepten, kekke knutsels voor de kinderen en DIY’s voor de mama’s.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #62
Volgend artikelHeb jij de lente ook al in je bol?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in