Cadeautips voor mannen

Hoewel nog niet iedereen een smartwatch heeft, zie je ze steeds vaker om de pols van zowel mannen als vrouwen zitten. Dat is niet voor niks, een Smart watch heeft allerlei handige functies die ons helpen in het dagelijks leven. Wie het nog niet ervaren heeft, moet dat zeker eens doen. Ik ben in elk geval een enorme fan en zie een Smart watch als een geweldig cadeau. Iemand vroeg mij laatst of ik eens een artikel kon schrijven met cadeautips voor mannen, dus bij deze 🙂

Wat is een Smart watch?

Een Smart wacht is een polshorloge dat nog veel meer functies heeft dan alleen de tijd weergeven. In feite kun je een Smart Watch gebruiken zoals je ook een Smartphone gebruikt. De functies die ik zelf het meeste gebruik zijn het ontvangen van mijn smsjes en appjes op mijn Smart Watch en het traceren van mijn sporten. Ik sport het laatste jaar behoorlijk veel en het is leuk om te zien of ik elke dag mijn doelen haal.

Welke functies zitten er op een Smart watch?

Zoals gezegd kun je op een Smart watch smsjes en appjes ontvangen. Ook je mail kun je er op binnenhalen. Daarnaast is je horloge te gebruiken als zelfontspanner, je kunt er namelijk de camera van je telefoon op afstand mee te bedienen. Voor het sporten kun je bijna elke sport invoeren en je prestaties bijhouden. Denk aan het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt, de minuten dat je een hoge hartslag hebt. Op je slimme horloge zit natuurlijk een stopwacht en een timer (ik gebruik die bijvoorbeeld om een eitje te koken), je kunt er muziek op luisteren en je foto’s op bekijken.

Cadeautips voor mannen

Waarom vind ik een Smart watch een goede cadeautip voor mannen? Mannen houden over het algemeen meer dan gemiddeld van gadgets. Dat alleen maakt dit al een goed cadeau. Daarnaast houden de meeste mannen van sporten en kunnen ze dit zo goed bijhouden. Is jouw man niet zo’n sportfanaat en krijgt hij een buikje? Dan is dit misschien wel een zetje in de juiste richting: als je een Smartwatch hebt, wil je deze natuurlijk ook gebruiken!

Welke Smart watch?

Je hebt Smart watches in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Ga je eerst eens goed oriënteren. Wat vind je man belangrijk als het gaat om de functies die er op zitten en wat vindt hij belangrijk als het gaat om de looks? Laat je goed voorlichten: lees op internet over de verschillen, bezoek vergelijkingssites en zoek naar ervaringen. En dan? Kopen maar!

Vorig artikelWin: boekje On a roadtrip!
Volgend artikelStoere jongens merkkleding, zo komt je kleine de zomer door
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in