Cadeautips voor TikTok fans

TikTok sweater rozeCadeautips voor TikTok fans! Of het nou voor een verjaardag of voor de feestdagen is, TikTokkers kun je altijd blij maken met een presentje waar ze iets aan hebben voor hun hobby. Veel jongeren, maar tegenwoordig ook steeds meer volwassenen, zijn gek op TikTok. Ze maken er een sport van om zoveel mogelijk leuke filmpjes te maken en verdienen daar soms ook geld mee. In sommige gevallen zelfs heel veel geld. Hobby of big business, er is genoeg te verzinnen voor deze mensen. In deze blog: cadeautips voor TikTok fans!

Lees ook: cadeautips voor meisjes van 13 jaar

Cadeautips voor TikTok fans

Iedereen droomt ervan om een grote TikTokker te worden. Met de nodige tips & trics kan dat misschien ook. Het is belangrijk om goede spullen te hebben. Materialen die je filmpjes een professionele uitstraling geven bijvoorbeeld. Ook zijn er boeken van de kenners, de echte grote TikTokkers die bakken met geld verdienen met hun filmpjes. Deze informatie wordt verslonden door wannabe TikTokkers, dus als jouw kind, collega of bekende helemaal gek is van deze social media, dan vind je hieronder goede ideeën als cadeautips voor TikTok fans.

Ringlamp

Als eerste tip ik de ringlamp. Deze heb je in allerlei prijsklassen, van heel professioneel tot wat minder. Ze zijn eigenlijk allemaal wel goed. Mijn dochter heeft er eentje, maar zeker niet de duurste gekozen. Hij voldoet prima. Wat een ringlamp doet, is dat hij zorgt voor de perfecte belichting voor social media. Vaak zijn filmpjes te donker of juist te licht, maar dat is met deze TikTok ringlamp verleden tijd.

cadeautips voor tiktokkers ringlamp

Sticky Balls Glow in the Dark

Deze trend komt ook bij TikTok vandaan: Glow in the Dark Sticky Balls. Iedere TikTokker zal ze kennen èn willen hebben. Deze balletjes moet je 1 minuut op een lichtje leggen om het Glow in the Dark effect te krijgen. Daarna gooi je ze in de lucht en blijven ze hangen tegen het plafond. Dat is natuurlijk het leukste in het donker. Na een tijdje vallen ze weer naar beneden. Het side-effect: de balletjes schijnen stress reducerend te zijn…

cadeautips voor Tiktokkers sticky balls

TikTok Boekazine

Elke TikTok fan wil tips van de èchte kenners. In het TikTok Boekazine vind je die. Met praktijkopdrachten die je zelf kunt uitvoeren en waardoor je steeds beter wordt in TikTok. Maarliefst 12 bekende TikTokkers delen hun trucs, waardoor dit een heel waardevol boekje is geworden. Er is ook een eerder deel, The Challenge, dat verkrijgbaar is.

TikTok Boekazine

Fruit Splash

Vraag niet waarom, maar ook Fruit Splash schijnt een ware TikTok hype te zijn. Je kunt er een challenge mee doen door er op te bijten en te kijken waar de vloeistof heen splasht ofzo. Mijn ding is het niet, maar wie fanatiek is met TikTok vindt dit geweldig.

cadeautips voor tiktokkers splash fruit

TikTok Hoodie

De echte fans hebben natuurlijk een TikTok Hoodie. Die draag je naar school, of op je filmpjes, of tijdens een wandeling met je ouders. Hij is lekker warm, zwart en heeft een print van het logo van TikTok op de voorzijde. Hij is trouwens ook verkrijgbaar in andere kleuren hoor. Roze, grijs of wit.

hoodie TikTok cadeautip

Green Screen

Een Green Screen maakt het mogelijk om iedere achtergrond die je wenst achter je filmpje te zetten. Ze gebruiken deze ook bij het nieuws enzo. Ook bruikbaar voor fotografie trouwens.

green screen tiktok

Bluetooth afstandbediening

Superhandig als je filmpjes maakt: een bluetooth afstandbediening. Ga vast klaar staan en bedien je smartphone van een afstand. Zo hoef je niet heen en weer te rennen of stukjes van je filmpje af te knippen. Ideaal!

bluetooth afstandbediening smartphone

TikTok dekbedovertrek

De hele grote fans, die misschien hun hele kamer wel in TikTok stijl willen transformeren, die willen dit TikTok dekbedovertrek. Uhm… je moet er van houden zeg maar 🙂 Verkrijgbaar in 1 persoons of 2 persoons.

Tiktok dekbedovertrek

TikTok ballonnen

Geef je een TikTok feestje, dan zijn deze TikTok ballonnen natuurlijk onmisbaar. Leuk om op te hangen en aan het einde van de avond aan je gasten, vast ook TikTok fans, mee te geven.

tiktok ballonnen

Fidget Toys magnetische ringen

Ook al zo’n TikTok rage, deze Fidget Toys magnetische ringen. In diverse kleuren verkrijgbaar. Naast het feit dat je hier geweldige trickshots mee kunt maken, schijnt het ook stressverlagende te zijn om er mee te spelen. Een dubbele functie dus, das nooit weg.

magnetische ringen

Strijkapplicatie Getiktokt

Koop een zwart shirt of een zwarte sweater en strijk deze strijkapplicatie met de tekst “Getiktokt” erop. Want zeg nou zelf, die TikTok fans zijn toch eigenlijk allemaal een beetje getik(tok)t? Wie gaat er nou van die debiele dansjes staan maken de hele dag?

strijkapplicatie getiktokt

Inspiratie

Tot zover mijn lijst met cadeautips voor TikTok fans. Als jij een TikTokker in huis hebt, dan snap je vast waar het hart sneller van gaat kloppen. Ben jij zelf een TikTok kijker of TikTok maker en weet je nog iets leuks om deze lijst mee aan te vullen? Laat het dan weten bij de reacties!

kledingset tiktok rokje

 

Vorig artikelWaarom zou je wandelschoenen kopen? Tips en adviezen.
Volgend artikelKerst met Linus; kijk de afleveringen en geniet van de adventstijd
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in