Uniek beddengoed bij Kiwikids

Al een poosje geleden kreeg ik te horen dat Kiwi Kids nu ook leuke dekentjes verkoopt en af en toe zelfs dekbedovertrekken. Het mooie is, dat ze elk ook nog eens op 4 verschillende manieren te gebruiken zijn! Deze zijn verkrijgbaar in zowel junior als 1-persoonsformaat. Ten eerste ‘Aqua’, een zeer stoere beddengoedset die aquablauw met grijs combineert. De grote ruiten en opgenaaide 4-gaats knopen zijn echte blikvangers. ‘Pink Patchwork’ is de perfecte mix van meisjesachtig patchwork en strak antraciet met grappige afbeeldingen van ronde knopen.

Lees ook: Little Tulip

Uniek beddengoed bij Kiwikids

De felle fuchsiakleurige sterren- en stippenprints maken het helemaal af. Zoals de naam al doet vermoeden zijn het vooral sterren die de collectie ‘Stars allover’ sieren: grote en kleine sterrenprints in grijs, wit en rood wisselen af met stippen en ronde knoopafbeeldingen. Een robuuste look voor zowel de jongens- als meidenkamer. Tot slot geeft ‘4style Retro’ een nostalgisch tintje aan de kinderkamer met afbeeldingen van een oude Volkswagen bus op de kussens en dekbedovertrekken; de kleuren zijn lekker contrasterend grijs, wit, rood en groen. Het beddengoed heeft bijpassende sierkussens in alle stijlen. Met het 4stijlen Private Style concept van Sleepiez stelde Kiwi Kids haar nieuwe beddengoed zelf samen uit een enorm scala aan stoffen. De collecties zijn hiermee uniek en alleen verkrijgbaar bij Kiwi Kids. Het beddengoed heeft dan ook een eigen label : Sleepiez Original designed by Kiwi Kids.

Uniek beddengoed bij Kiwikids

Vorig artikelWijnwoensdag: voor bij de kaasfondue
Volgend artikelRetro ledikant
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in