Een mooie kist vol dierbare herinneringen

Met 4 kinderen willen jullie best geloven dat ik nogal wat bewaarspullen heb. Zeker nu met de verhuizing kwam er weer een heleboel boven. Nu had ik voor de kinderen altijd een kleine plastic bad van Ikea, waar ik vanalles in bewaarde. Inmiddels zijn deze bakken te klein geworden. Vooral voor Sterre, die 10 is, heb ik een heleboel verzameld. Het past niet meer. Het wordt tijd voor een andere mooie kist vol dierbare herinneringen. Eentje van formaat!

Een mooie kist vol dierbare herinneringen

Het werd dus tijd voor een grotere bak. Die vond ik, en vlak daarna ontdekte ik Herinneringshout. Had ik dat nu maar eerder geweten. Ik had best voor alle 4 de kinderen zo’n prachtige houten kist gehad met een print van het geboortekaartje en een foto van het kind als baby. Zo’n kist hoef je dan immers niet in de kast uit het zicht te zetten. Nee, die mag best gezien worden. Het is eigenlijk bijna een origineel meubelstuk.

Kraamcadeau

Zo’n herinneringskist is natuurlijk een heel bijzonder kraamcadeau. Stel je eens voor dat je dit krijgt. Je kunt er al meteen de eerste spulletjes in stoppen. Daarna zet je de kist natuurlijk prominent in het babykamertje of misschien zelfs wel in de woonkamer. Als het voor de pak staat, doe je er ook sneller spulletjes in. Bovendien pak je de kist wanneer je maar wilt, en dan kun je uitgebreid bekijken wat je steeds bewaard hebt. Ik vond dat nu al zo leuk met de verhuizing. De kaartjes, de eerste schoentjes, enz.

Wat doe je in de kist?

Wat je er in doet bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Jij weet het beste wat je graag voor later wilt bewaren. De één zal misschien graag heel veel bewaren, de andere kan beter weggooien. Dat maakt natuurlijk niet uit. Je bewaart, wat jij belangrijk vindt. Wat er bij mij in zit? Ik heb van alle kinderen het navelstompje bewaard (ja vies, maar echt, dat zit in die bak bij mij), het geboortekaartje, de kaartjes die we van anderen kregen, de eerste knuffel, de eerste schoentjes, het eerste jurkje. De uitgevallen tandjes, rapporten, af en toe een tekening of knutsel, het bandje wat ze om hun pols hadden in het ziekenhuis, het boek van het 1e levensjaar wat ik bijhield, bijzondere cadeautjes waar ze te groot voor zijn geworden, maar die ik wel graag wil bewaren, armbandjes die ze niet meer passen, het consultatiebureau boekje, noem maar op! Af en toe gaat de bak open en dan willen ze met z’n allen kijken. Heerlijk vinden we dat. Wat zou jij bewaren in de kist?

Bestellen?

Wil je de herinneringingsdoos bestellen voor je eigen kind of om aan iemand cadeau te doen? Je bestelt jouw gepersonaliseerde doos of speelgoedkist op de website van Herinneringshout.

Winnen

Namens Herinneringshout mag ik ook een herinneringsdoos weggeven! Het gaat om formaat 30x30x30 cm, behandeld met white wash en één print t.w.v. € 78,50. Wil jij hier kans op maken? Doe dan mee en laat via onderstaand formulier weten rondom welke thema’s je een herinneringsdoos kunt bestellen. Je vindt het antwoord op de website van Herinneringshout. De winnaar maken we 6 april bekend.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelWoontrends in the mix
  Volgend artikelDeze toffe poes maken je kinderen met oude kranten
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  1 REACTIE

  1. Beste Judith,
   Bij het zoeken van leuke kisten voor de herinneringen van mijn kinderen kwam ik op jou website. Zoals je schrijft vindt je overal kleine kisten maar aangezien mijn oudste 12 wordt heb je al aardig wat verzameld en dat wil ik netjes opbergen en bewaren. Hoe groot is de kist met de naam Nynke erop? Tevens kan ik deze nergens vinden, waar kan ik ze vinden?
   Ik zie je reactie graag tegemoet.

   Groet Carola

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in