Zoek je een cadeau?

nanoblock eifeltoren it`s a presentIt`s a present! een webshop vol met de meest gave gadgets, goodies en woonaccesoires. Zo verkopen ze bijvoorbeeld een knuffel in de vorm van een buddha, een lunchbox van Lego, Zoku ijsmachines, waarbij je binnen 8 minuten een ijsje kan maken, prachtige vazen van Pols Potten en niet te vergeten Nanoblock, bizar kleine legosteentjes, waarmee je bekende bouwwerken kan maken, zoals de eiffeltoren. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in hun webshop.

Maar er is ook de mogelijkheid om alles in het echt te zien. De winkel van It`s a present! zit midden in het centrum van Utrecht, vlakbij de Dom, in een meer dan 900 jaar oud grachtenpand. 3 verdiepingen vol inspiratie voor cadeau`s of natuurlijk gewoon voor jezelf.

zoku quick pop maker icecream

Vorig artikelCleverclock
Volgend artikelDe Groentebijbel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in