I am baby babyslofjes

Gisteren hadden we het over lekkere warme sloffen voor aan je voeten. Ik heb 2 paar besteld, maar dat terzijde. Vandaag wil ik het hebben over lekkere warme voetjes voor je baby. Zo’n baby ligt immers maar de hele dag, vaak zelfs op een koude vloer. Das zielig. En Collegien heeft helaas (nog) geen echte babymaatjes. Want zelf heb ik altijd Collegien sloffen, die zo fijn zitten, omdat ze warm zijn, maar ook een stevige zool hebben. En ze hebben leuke patroontjes. 

Lees ook: Woolbaby, slofjes van je eigen oude trui

I am Baby Babyslofjes

Gelukkig zijn er genoeg andere babyslofjes te vinden. Of het nu I am Baby babyslofjes zijn of van een ander merk. Er zijn meerdere bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in warme leren babyslofjes en laarsjes. Warme slofjes gun je je baby tenslotte! Laarsjes met een geweldig warm vachtje van binnen. Dat ziet er niet alleen fijn uit, dat zit ook heerlijk voor je kindje. Warm en zacht. En ze zijn nog leuk ook! Lekker bling bling of gewoon mooi bruin of roze. Daar kan je baby wel mee gezien worden.

Warme voetjes

Voel maar eens aan de voeten van je baby als hij of zij alleen sokjes draagt. Vaak zijn die echt koud. Dus als je ze niet veel bij je draagt, maar ze regelmatig alleen liggen op de vloer te spelen of in bed te slapen, dan zijn lekkere slofjes vaak een uitkomst om de voeten warm te houden. 

Vorig artikelCollégien
Volgend artikelBEEB-box
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in