I am baby babyslofjes

Gisteren hadden we het over lekkere warme sloffen voor aan je voeten. Ik heb 2 paar besteld, maar dat terzijde. Vandaag wil ik het hebben over lekkere warme voetjes voor je baby. Zo’n baby ligt immers maar de hele dag, vaak zelfs op een koude vloer. Das zielig. En Collegien heeft helaas (nog) geen echte babymaatjes. Wie dat wel heeft, is I am baby. Deze fijne webshop heeft zich gespecialiseerd in warme leren babyslofjes en laarsjes. En warm zijn ze! Want ook deze heb ik natuurlijk eerst uitgetest voor ik er over ging schrijven. De laarsjes, en die hebben een geweldig warm vachtje van binnen. Dat ziet er zo fijn uit en is zonder twijfel heerlijk warm en zacht. En ze zijn nog leuk ook! Lekker bling bling of gewoon mooi bruin of roze. Daar kan je baby wel mee gezien worden.

Namens I am baby mogen wij 1 paar van deze overheerlijk warme babylaarsjes weggeven! Gul he? Het gaat dan om het model Raffi. Vind je ze leuk? Doe dan mee en beantwoord deze vraag: In welke maten zijn de babylaarsjes Raffi verkrijgbaar? Geef je antwoord door via dit formulier en dan hoor je rond 20 oktober of jouw baby met deze hippe laarsjes mag gaan rondkruipen (of misschien al wel stappen).

Is jouw blik op een ander laarsje of slofje gevallen van I am baby? Niet getreurd, wij mogen namelijk ook nog een korting weggeven! Deze korting geldt alleen deze week, dus tot en met 28 september. Snelle beslissers profiteren! Vul de code hipenhot in en de korting wordt berekend. Geef je kind heerlijk warme voetjes met I am baby!

Vorig artikelCollégien
Volgend artikelBEEB-box
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in