Conceptstore Mini & Momo

roze-camera-van-houtIk hou van mooie webwinkels. Webwinkels met een frisse uitstraling, mooi logo en het liefst prachtige foto’s van de producten, zodat je meteen hebberig wordt. Bij Conceptstore Mini & Momo had ik dat dus. Ik werd meteen gevangen door de heldere pastelkleuren, de uitstraling van de foto’s en het leuke assortiment baby-en kinderproducten.

Conceptstore Mini & Momo

Met de feestdagen én het nieuwe huis op komst, kan ik wel wat mooie spulletjes gebruiken. Om kosten te besparen, probeer ik het een beetje te combineren dit jaar. Dus krijgen de kinderen voor sinterklaas en kerst dit jaar mooie accessoires voor hun kamer. Of speelgoed dat gezien mag worden. Want als ik ergens zo ontzettend klaar mee ben, is het wel van dat speelgoed dat overal ligt te slingeren en je huis een grote puinhoop maakt.

Houten camera

Zo ben ik helemaal fan van deze houten camera in pastelkleur van Letlandse merk Craffox. Prachtig om te zien, gaat lang mee vanwege het hout en er zitten zelfs ingenieuze beweegbare snufjes aan, waardoor kinderen er ook echt mee kunnen spelen. Fee is in ieder geval al fan, want wij mochten de houten camera uitproberen. Hij haalt het natuurlijk niet bij de Vtech echte digicam, maar daar kan Fee toch nog niks mee. Met dit mooie pastelkleurige fototoestel heeft ze het gevoel dat ze er helemaal bij hoort. Bovendien kan ze op de achterzijde met een bijgeleverd krijtje iets moois tekenen. Ik zie liever deze camera slingeren, dan de echte!

gele-houten-camera verschillende-cameras

Turbo kleurplaat

Sinds Yuren op de Vrije School zit, is hij hele dagen creatief bezig. Kleien, tekenen, knippen, plakken, verven. Zo leuk om te zien! Toen we deze Turbo kleurplaat van het Nederlandse merk Makii kregen over de stad, ging hij ook direct aan de slag. Inmiddels ligt al weken deze enorme kleurplaat inclusief stiften op de grond in zijn kamertje. Regelmatig gaan 3 van de 4 kinderen een stukje kleuren, en hij wordt steeds mooier. Feetje laten we dan maar beneden, want die wil anders ook meedoen en dat leidt tot grote frustraties bij de anderen, want dan verpest ze de kleurplaat! Doordat ze er zo lang mee bezig zijn, is dit wel echt een leuke cadeau. Ik leg ‘m regelmatig op tafel als de kinderen uit school komen, of ‘s morgens bij het ontbijt. Zo voorkom ik dat ze achter elkaar aan gaan rennen en kunnen we rustig aan tafel zitten.

Nog veel meer leuks

Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe producten te vinden voor de feestdagen. Zo ben ik ook helemaal weg van deze kinderparaplu. Die wil je toch gewoon? Ik zet ‘m op de lijst voor Fee. Ook voor de kinderkamers heb ik al zoveel leuks gespot. Wil je zelf kijken wat deze conceptstore te bieden heeft? Dan raad ik je aan even door te klikken naar Conceptstore Mini & Momo!

appelslinger kinderparaplu

Vorig artikelDit boek moet iedere ouder gelezen hebben
Volgend artikelFan van wollen kleding
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in