Creatieve manieren om kunstgras te gebruiken

kunstgras Kunstgras. Ik kende het niet, tot de man van een vriendin van mij dit als verrassing in de tuin legde. Kunstgras in de tuin? Kan dat? Ja dus! En het is nog onderhoudsvriendelijk ook. Bovendien bijna niet van echt te onderscheiden. Ik besloot me eens te verdiepen in kunstgras en ontdekte dat er heel wat creatieve manieren zijn om kunstgras te gebruiken.

Op je balkon

Heb je geen tuin, maar een terras of balkon met betonnen vloer? Ongezellig, niet? Hard en koud. Kinderen zitten niet graag op beton, want zelfs in de zomer voelt het koud aan. Als ze per ongeluk vallen, vallen ze hard. Kunstgras op je balkon of terras is dus ideaal, zeker met kinderen! Je balkon is bovendien altijd groen, ook in de winter. Leuk om naar te kijken als je met je mok koffie verkeerd mijmerend op de bank zit.

kunstgras tuin

In de tuin

Geen zin om iedere paar weken met de grasmaaier aan de slag te moeten? Of er simpelweg geen tijd voor? Ook dan is kunstgras ideaal. Het heeft een levensechte uitstraling en onkruid wieden of maaien is niet nodig. Wel moet je af en toe de bladeren even opvegen natuurlijk. En het gras een beetje borstelen. Maar dan nog scheelt het enorm veel tijd.

Evenementen en beurzen

Heb je binnenkort een feestje? Of sta je op een beurs? Denk ook dan eens aan kunstgras, want het is een hele creatieve versiering die zeker in het oog zal springen. Picknicktafel erop, felgekleurd servies, vlaggetjes erboven en je hebt direct een vrolijke, zomerse uitstraling die niemand voorbij zal lopen. Sfeer is immers zò belangrijk!

kunstgras beurs

Verschillende kleuren

Wist je trouwens dat kunstgras niet per se groen hoeft te zijn? Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar, waaronder rood en roze. Lekker kitsch, maar dat kan juist leuk zijn. Zeker op een feestje of een beurs. Zelfs op een vrolijk balkon kan het een perfecte finishing touch zijn!

Kunstgras is dus zo gek nog niet! Ik ga het zeker onthouden voor het nieuwe huis. Misschien is het ook wel wat voor ons in de tuin straks.

Interesse? Je kunt kunstgras in allerlei soorten, maten en kleuren kopen bij Kunstgras-Grastapijt.be.

kunstgras garden

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelMama goes fit bij SportCity
Volgend artikelLaat je verrassen door Laag Holland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wist je dat kunstgras ook vaak in kantooromgevingen wordt gebruikt ter vervanging van een tapijt? Een van de ludieke toepassingen die het product ook heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in