Bloom09

legenda_lscardIk had het vorige week al over die geboortegolf en al die aankomende papa’s en mama’s die met spoed op zoek mogen naar een origineel en hip geboortekaartje. Nou, vandaag komt er weer een webshop bij om het kiezen nòg ingewikkelder te maken. Ik wens allen die voor de keuze staan dan ook veel succes. Bij Bloom09 vind je babykaartjes in en geheel eigen stijl. Stoer, lief, mysterieus, bijzonder, vrolijk en grappig zijn woorden die eigenlijk allemaal bij deze stijl passen. Het geeft al aan: er is keuze genoeg en er zit vast voor ieder wat wils bij. Mij spreekt het kaartje met de vlinders erg aan. Symbolisch, aangezien ik 5 miskramen heb gehad. Mocht het ooit nog eens lukken, dan zou een kaartje met vlinders bij ons passen. En zo vindt iedereen wel iets wat past. En zo niet, dan kun je altijd eens overleggen met Linda van Bloom09, want ook zij maakt kaartjes op maat.

Bloem_voorzijde

Voor de zwangere lezers van Hip & Hot heeft Bloom09 een aantrekkelijke actie bedacht. De winnaar wint namelijk maarliefst 100 euro korting op een geboortekaartje! Dat loont de moeite: een hip kaartje en nog goedkoop ook! Wat je hiervoor moet doen is het volgende: kies een kaartje uit op de site en probeer het op een originele manier omschrijven via dit formulier. Wie de origineelste manier heeft, wint! Tip: laat het iemand anders voor je doen als je zelf niet zo crea bent met taal en wel wilt winnen. Deze actie loopt tot 12 oktober 2009.

bloom09-geboortekaartjes-in-het-gras (2)

Vorig artikelPassion for Tea
Volgend artikelLaulicious verjaardagskronen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in