Review Princess Table Chef Elypse

princess chefs table elypseNu de herfst is gekomen, de regen tegen de ruiten klettert en we ‘s avonds de kaarsjes aan steken, is het tijd voor gezelligheid aan tafel. Lekker lang tafelen met het hele gezin dus. Hoe kan dat beter dan aan een lekkere grote grillplaat? Ook gourmetten vinden kinderen vaak erg leuk, maar sinds wij de Princess Table Chef Elypse hebben, pakken we die sneller dan ons gourmetstel. Waarom? Dat ga ik je uitleggen in deze blog!

Tip: handige gourmetborden

Review Princess Table Chef Elypse

Ik heb de Princess Table Chef Elypse gekregen, al in de zomer, maar het kwam er steeds niet van om ‘m uit te testen. Misschien wel, omdat wij liever gourmetten in de herfst en de winter. Wat natuurlijk niet per se hoeft, want we hebben buiten stroom dus we zouden ‘m ook prima op een zomeravond aan kunnen zetten. Toch zijn wij meer herfst-tafelers geloof ik (leuk scrabble woord ;-)). Hoe dan ook, toen het ‘s avonds sneller donker begon te worden, kregen wij in het weekend zin om een avondje kokkerellen met de kinderen op de Princess Table Chef Elypse in te plannen. Dat werd een groot succes.

bakken op de grillplaat princess

Wat kun je er allemaal op klaarmaken?

Eigenlijk kun je op deze grillplaat alles klaar maken wat je ook op de barbecue of in de koekenpan kunt bakken. Vlees, vis, groenten, net wat je zelf lekker vindt. Wij houden ook van vegetarisch gourmetten, maar soms hebben we ook zin in vlees en vis en kiezen we daarvoor. Wat we vaak doen is vlees, vis, groente zoals paprika, tomaat, aubergine, courgette (met kaas) champignons, ei (kwarteleitjes zijn leuk) en als toetje pannenkoeken.

princess grillplaat

Voordelen van deze grillplaat

Deze Princess Table Chef Elypse heeft een aantal fijne voordelen. Zo is de plaat uit één stuk gemaakt, waardoor je geen rare randjes hebt die je moeilijk kunt schoonmaken. Doordat het een aluminium plaat is met antiaanbaklaag, gaat schoonmaken heel makkelijk. Alle sappen gaan tijdens het bakje naar het vetopvangbakje, waardoor je niet teveel vet gebruikt. Dit kun je na afloop ook weer eenvoudig leeggooien. De plaat zelf maak je schoon door eerst met keukenrol af te doen en daarna nog een schone doek met wat dreft en water er overheen te halen.

Extra lang snoer en snel warm

Wat ik ook heel handig vind: de plaat wordt snel warm en houdt de warmte ook goed vast, waardoor je minder energie verbruikt. Je merkt dat doordat hij soms even wat minder hard gaat om daarna weer wat meer te verwarmen. Dat gaat automatisch. Het snoer is trouwens extra lang (2 m), waardoor je meestal geen verlengsnoer nodig hebt.

kaaskoekjes op de grillplaat

Waar koop je de Table Chef Elypse?

De Table Chef Elypse is bij veel winkels te koop die electronica verkopen, maar ik zag toevallig dat bol.com ‘m nu (okt 2020) met 20% korting aanbiedt. Prima deal dus, en misschien een leuk cadeautje voor het gezin om de lange herfst- en winteravonden te vieren de komende Corona tijd. Veel uitjes zitten er niet in, dus dan maar thuis gezellig maken toch? Er zijn trouwens ook nog allerlei andere grillplaten te koop, dus kijk daar vooral ook even tussen. In de doos vind je naast de Table Chef zelf ook nog 6 houten spatels, een afneembare thermostaat en natuurlijk de handleiding.

chefs table grillplaat princess

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #300
Volgend artikelKandelaars en windlichten, het is weer kaarsjestijd!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in