Hoe je dochter een femme fatale kan worden

sterre ninieIk zag de lange jurken op de website van Ninie Kinderkleding en ik dacht: zo, dan lijkt je dochter een echte femme fatale! Of een diva, hoe je het dan ook noemen wilt. Wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat de lange jurken supermooi staan bij kleine en grote dametjes.

Schappelijke prijzen

De jurken zijn er in diverse maten en voor schappelijke prijzen. De verschillende printjes knallen er uit qua kleur en hebben iets weg van het merk WILD. Maar dan dus goedkoper. Ook voor kleinere kinderen zijn er mooie kleertjes, zoals er voor kleine Fee ook prachtige jurkjes zijn in zoete kleurtjes.

Femme fatale

Dus, wil jij van je dochter ook een echte femme fatale maken? Dan heb je dus zo’n kekke lange jurk van Ninie Kinderkleding nodig. Gezien het feit dat de zomervakantie aankomt en je vast op weg gaat naar het zonnige Zuiden, komt zo’n jurk natuurlijk goed van pas. Altijd leuk om nog even wat nieuws in de koffer te stoppen.

ninie grijs

Complimenten

De jurk is bovendien lekker makkelijk op vakantie. De stof droogt snel, dus wordt de jurk nat vanwege een badpak dan is het zo weer droog. Sterre vindt ‘m ook heel lekker zitten, zachte stof en hij knelt nergens. Ze draagt ‘m graag en krijgt aldoor complimenten op school als ze ‘m aan heeft.

Ninie kinderkleding wordt op een eerlijke manier geproduceerd in ons eigen land. Leuk hè?

ninie kinderkleding

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelOp zoek naar een bijzonder geboortekaartje?
Volgend artikelDe barbecueboer on tour
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in