Tante Koekie

Nou mensen, maak je borst maar nat, want ik heb er weer eentje hoor… Zo’n superleuke site boordevol met allemaal leuke spulletjes voor de kids. Bookmark ‘m, geef door aan je vrienden en familie, deze site heb je gegarandeerd weer nodig tegen de tijd dat er kinderverjaardagen zijn of de feestdagen voor de deur staan. Ik heb het namelijk over Tante Koekie. Bij Tante Koekie vind je namelijk prachtige spulletjes voor de kinderkamer, maar ook toffe knutselspullen en geweldig hip speelgoed. Need I say more? Ik dacht het niet, dit moet je zelf gaan bekijken. Ik zag bijvoorbeeld alweer zo’n leuke Explorer Kit, hiermee krijg je elke luie computerverslaafde van de bank af! En ook die spulletjes van Miho blijf ik leuk vinden… Tante Koekie weet echt wel wat leuk is!

Namens Tante Koekie mogen wij dit keer een heus Miho vogelhuisje Cinzato aanbieden om te winnen. En ik weet dat het leuk is, want ik heb zelf zo’n hip vogelhuisje hangen in de kamer van mijn dochter. Geweldig spul, alleen het in elkaar zetten is al een feest. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Wij horen graag van je, hoeveel artikelen van Miho Tante Koekie in de collectie heeft. Dat antwoord geef je door via dit formulier en wie weet ben je straks de winnaar!

Maar, er is meer. Tante Koekie biedt namelijk de lezers van Hip & Hot ook een korting aan. De hele maand lang krijg je namelijk 10% korting op het gehele assortiment, als je de kortingscode hip&hot invult bij stap 1 van het bestelproces. Dus heb je nog een kinderverjaardag op de planning staan binnenkort? Maak hier dan gebruik van! Je vindt vast iets origineels!

Vorig artikelDe knielap
Volgend artikelMy-line
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in