Overalls voor kids

Jos&ko is een nieuw bedrijf dat zich specialiseert in hippe, mooie kinderoveralls. De overalls zijn leverbaar vanaf maat 68, dus geen gedoe meer met veel te grote overalls! Ik ontving voor Yuren een stoere blauwe overall met ruitjes en hoewel hij nog een klein beetje te groot is staat het ‘m super! Een heerlijk speelpak voor buiten, zo blijven zijn kleren mooi als hij over de grond kruipt.  De kwaliteit is mooi, een stevig stofje dat wel wat kan hebben.Voor de meisjes zijn er schattige roze overalls trouwens. De overall kan bovendien geleverd worden met een mooie applicatie op de rug, die de look helemaal compleet maakt! De naam Jos komt van de creatieve eigenaresse Josien Tuinier en ko is het Friese woord voor koe. Leuk weetje bij deze hippe en handige overalls voor de kids!

Je kunt de overalls online bestellen via Jos&ko. Als je dan ook nog eens de kortingscode hipenhot gebruikt, dan ontvang je bovendien 5% korting op je bestelling!

Vorig artikelMooi.ook
Volgend artikelCindysign
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in