Dé ideale portemonnee

De ideale portemonneEven snel naar de winkel, je kinderen achterop bij je op de fiets en tegelijkertijd een zakelijk telefoontje aannemen met je koptelefoon op. Niet echt de meest handige situatie, maar waarschijnlijk komt dit voor velen wel herkenbaar over en dan helemaal voor moeders. Moeders doen toch nét wat vaker meerdere dingen tegelijk. Daarom is het fijn als je dingen af en toe wat meer gemakkelijk kunt maken. Eén van de manieren waarop je dit kunt doen is door te kiezen voor een handige portemonnee. Hier zijn meerdere opties voor die je in dit artikel zult ontdekken!

Meerdere opties

Waarschijnlijk is het niet nieuw voor je dat er portemonnees zijn in verschillende maten en soorten. Hiervan hebben we een selectie gemaakt:

Een creditcard etui
Gebruik je alleen maar pasjes en wil je toch iets mooiers dan een standaard cardprotector? Ga dan voor een creditcard etui. Dit zijn mooie, kleine pasjeshouders met een extra vakje voor eventueel briefgeld of een visitekaartje. Merendeel zijn deze gemaakt van leer, waardoor ze iets luxe weghebben.

RFID portemonnee
Begin je steeds meer te vergeten wat analoog ook alweer was? Dan is een cardprotector een  goede optie voor jou, aangezien je waarschijnlijk niet vaak meer cash op zak hebt. Op deze manier heb jij al je pasjes veilig bewaard. Als je deze toch extra goed wilt beschermen kies je voor een RFID portemonnee. Wat deze doen is dat ze bepaalde stralen blokkeren waardoor niemand jou geld contactloos kan stelen.

Een smartphone
Dit klikt misschien raar, maar een portemonnee is niet altijd nog nodig om je pasjes in te bewaren. Een smartphone kan hiervoor uitermate geschikt zijn. De nieuwste smartphones bieden namelijk allemaal een optie om contactloos te kunnen betalen. Hierdoor hoef je jouw pasjes niet altijd meer mee te nemen en kun je deze gemakkelijk thuis laten.

Ga voor wat het best bij jou past

Jij bent uiteindelijk degene die de portemonnee moet gaan gebruiken. Kies daarom de optie die het beste bij je past, dan haal je er het meeste uit. Overigens raden wij een Secrid portemonnee aan. Secrid biedt optimale bescherming voor pasjes en vind je daarnaast ook nog eens in een compact formaat, waardoor die gemakkelijk in je zak past. Er zijn verschillende soorten Secrid portemonnees waar je uit kunt kiezen, waardoor jij de juiste afweging kunt maken aan de hand van de eisen die je hebt.

geld

Vorig artikelHouten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken
Volgend artikelDe grote paaseitjes test van HEMA eitjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in