Houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken

vaasjes laserbabesHet is vakantie en dan zoek ik toch wat bezigheden voor mezelf en de kinderen. Meer noodgedwongen hoor, want een hele dag niks doen, dat werkt niet als je vier kinderen hebt. De puber vermaakt zich meestal wel, maar de anderen hebben wel wat activiteiten nodig gedurende de dag. Gelukkig bestaan de Laserbabes. Zij laseren uit hout de allertoftste cadeautjes voor jong en oud. En geloof me, die wil je! In deze blog vertel ik alles over de houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken.

Lees ook: Leuke woonaccessoires bij DaWanda

Houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken

De Laserbabes verkopen deze ontzettend leuke vaasjes. Ze komen gewoon als brievenbuspost en dan kun je ze zelf in elkaar zetten. Dat moet wel even met beleid. Gelukkig zit er een heel duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Tip: lees die vooraf helemaal door, zodat je weet waar het mis kan gaan. Zonde namelijk als er door je impulsiviteit iets zou afbreken, waardoor je pakket onbruikbaar is. Normaal ben ik vrij impulsief, maar omdat er heel duidelijk stond dat ik eerst alles moest doorlezen, heb ik dat braaf gedaan. En met succes! Mijn houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken waren goed gelukt, zonder dat er iets stuk ging.

pakketten laserbabes

Hoe zet je ze in elkaar?

In het doosje van de houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken, zitten de drie vaasjes netjes bij elkaar gebonden met touw. Je leest dus eerst de gebruiksaanwijzing helemaal door. Daarna maak je elk vaasje apart. Je maakt het touwtje van een vaas los, en zet die eerst helemaal in elkaar. Hoe, dat staat er precies. De truc is vooral dat je je handen dicht bij de tafel houdt, zodat je geen druk op de verkeerde plekken krijgt. Het is namelijk best fragiel en dan kan het breken. Zit het eenmaal in elkaar, dan zit het heel stevig. Je hangt het reageerbuisje er in en klaar ben je.

gebruiksaanwijzing Houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken

Zet er een voorjaarsbloem in

De houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken staan superleuk als setje van drie op je tafel of een kast. Met een mooie voorjaarsbloem erin, wordt het binnen in elk geval alvast een beetje voorjaar. Ik koos zelf voor een mooie roze tulp en zette de vaasjes op de salontafel. Misschien doe ik er volgende week wel een narcis in? Ik word er in elk geval helemaal vrolijk van.

Houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken op roze tafel

Leuk brievenbuscadeautje!

Wil jij ook dit leuke setje houten vaasjes met reageerbuis om zelf te maken ook kopen? Laserbabes verkoopt het pakket met de vaasjes online via hun website. Het is trouwens ook superleuk als cadeautje voor iemand die je per post wil verrassen. Of gewoon inpakken en meenemen natuurlijk.

Voor de kinderen

Natuurlijk mochten de kinderen ook knutselen. Zij kregen de houten familie, die ze heel zorgvuldig hebben zitten kleuren met viltstift. Daarna gingen ze in de houdertjes en werd er mee gespeeld. Voor de vakantie ook een topidee!

Famliy kleuren laserbabes

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #267
Volgend artikelDé ideale portemonnee
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in